Hur Wire Driving Lights direkt till ett batteri

Extraljus kraftigt förbättra körsäkerheten, speciellt på obelysta landsvägar. Kontrollera statliga och lokala lagar innan du installerar dessa lampor på din lastbil eller bil, eftersom det kan vara olagligt att driva Extraljus såvida de höga vägbelysning är också på. Vid vissa tillfällen kanske du vill testa en drivande ljus innan du installerar det, som när en uppsättning Extraljus används köpt. Testa en ljus kan åstadkommas genom att ansluta den till ett batteri. Saker du behöver
Trafikbelysning News: Test leder med krokodilklämmor i båda ändarna
12 volts batteri
14 spår fordonsindustrin tråd
Solderless Butt kontakter
inbyggda säkringshållaren med 15 amp säkring
Solderless ring kontaktdon
SPST toggle eller vippströmbrytare med skruv flikar
Fäste för brytare
# 6 självgängande skruvar
Borrmaskin med ½ tums bit
Ratchet med sockel att köra skruvar
Solderless terminal klämtång
Wrench att passa muttrarna på monteringsbultar
Visa fler instruktioner
Anslut till ett batteri för att testa lampor
1

Clip ena änden av det första testet leda till den avskalade änden av pigtail som kommer ut av den drivande ljus. Anslut krokodilklämman på den motsatta änden av denna kabel till den positiva polen på 12-volts batteri.
2

Anslut ett klipp av det andra testet leda till den negativa polen på 12-volts batteri . Addera 3

Peka på andra klipp av det andra testet leda till en rost-fri metall del av drivande ljus. Lampan tänds om en god anslutning har gjorts med alla fyra krokodilklämmor. Addera Installera Extraljus direkt till ett bilbatteri
4

Välj en plats att montera driving lights. Borra ett ½ tums hål för att montera varje ljus. Var säker på att borra där tillträde till botten av hålet är möjligt som du behöver för att få din hand och en skiftnyckel i det att dra åt fästmuttern.
5

Välj en plats att montera brytaren inom bekvämt räckhåll för föraren. Montera fästet för brytare med två # 6 självgängande skruvar. Placera inte växeln i konsolen ännu.
6

Skär en bit 14-gauge wire som är tillräckligt lång för att nå från den positiva polen på bilbatteriet till växeln. Skär en andra bit tråd tillräckligt lång för att nå från switchen till passagerarsidan körning ljus. Strip ¼ tum av plast från ändarna på båda ledarna. Dra ledningarna genom hålet i monteringsfästet. Anslut en liten lödfri ringkabelsko till ena änden på varje tråd. Fäst kablarna till switchen och dra åt skruvarna ordentligt. Montera strömbrytaren på konsolen.
7

Anslut kabeln till passagerarsidan kör ljus fläta med en lödfritt rumpa connector.Connect fläta från förarsidan kör ljus till denna tråd genom att använda en Scotchlok kontakt
8

Använda en lödfritt kontakt, anslut den andra kabeln från switchen till någon ledning av inbyggda säkringshållaren. Bifoga en ring terminal med ett hål stort nog för att ansluta till den positiva batteripolen klämbulten till den andra ledningen av inline säkringen holder.Connect ringen terminalen utrustade ledning av säkringshållaren till den positiva batteripolen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95066.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.