Vad är skillnaden mellan digital och Regular HID Kit?

Vid mörkerkörning är bilist säkerheten helt beroende på mängden ljus som produceras av bilens strålkastare. Under förhållanden där sikten är begränsad, fördelen med hög intensitet ansvarsfrihet (HID) strålkastare kan betyda skillnaden mellan att undvika en olycka eller har en. Senaste tidens explosion i popularitet HID belysning alternativ är ett resultat av datoriserade, digitala HID ballaster. Historien om HID belysning

Experiment med den typ av gas i en traditionell glödlampa har lett till betydande framsteg inom fordonsindustrin strålkastare ljusstyrka. Ljusstyrkan hos en strålkastare beror på två komponenter: Sammansättningen av tråden och gasen som fyller lökens vakuumkammare. HID lampor uppfanns när xenon gas infördes i vakuumkammare och kombineras med volframtrådar.

Traditionella förkopplingsdon beroende magnetiskt eller elektroniskt motstånd mot
Problem med traditionella förkopplingsdon skapa förutsättningar för att ändra 12V DC elektrisk ström i hög energi, starkt reglerade ström som behövs för att driva en HID lampa. Medan magnetiska och elektroniska motstånd förkopplingsdon fungera bra med lägre belysning energi ansvarsfrihet produkter, behövde de höga nivåerna av energi för att skapa belysningen från en HID lampa negativt magnetiska reaktorer. De reaktorer interna och yttemperatur steg kraftigt, vilket påverkat tillförlitligheten i de reaktorer. Höga ballast temperaturer skapade också möjligheten av ballast misslyckande, eller spontan antändning av omgivande material.
Digital Datoriserad Reaktorer

likhet med utvecklingen som har skett inom datorindustrin som massiva stordatorer ersattes med små bärbara datorer, skapar införandet av integrerad krets (IC) teknik i HID ballast en ballast som arbetar vid mycket lägre temperaturer. Lägre energiförluster via stark värme innebär att IC-tekniken också reglerar energitillförseln mycket mer effektivt. Som ett resultat, HID digitala förkopplingsdon är så mycket som 15 procent mer effektiv, vilket innebär att HID-lampor kan skapa större synlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85923.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.