Hur man fixar Fönster Länkning i en Oldsmobile Aurora

Med tiden fogar mellan din Oldsmobile Aurora vindruta och själva fordonet kommer att spricka och torka upp. Detta resulterar i vattenläckage rinner in i kupén. För att åtgärda problemet måste du recaulk platsen för läckan. Även om det är möjligt att ta bilen till en professionell, kan du utföra denna allmänt underhåll uppgiften själv. Saker du behöver
Tvättsprit
ren trasa
tätningspistol
Polyuretan täta
Visa fler instruktioner
1

Ta bort gummilister som täcker den täta mellan fönster och Oldsmobile Aurora. Detta strippa ska glida ut med en liten dragning ansträngning. För att hjälpa dig kan glida ett kreditkort under strippa för att hjälpa till att tvinga upp det.
2

Lokalisera det område i din Oldsmobile Aurora fönster som läcker. Du kan vanligtvis se sprickbildning bara genom att titta över täta, men om du inte kan du ha en vän eller familjemedlem spruta vatten över vindrutan medan du övervakar inifrån för att se var läckan är.

Billiga 3

Städa ur sprickan med tvättsprit. Du vill se till att all smuts och skräp är fri av sprickan innan recaulking.
4

Applicera en liberal mängd polyuretantätning till den skadade täta med din tätningspistol. Detta är samma typ av täta används för att installera fönster och är bäst används nu över andra tillgängliga täta.
5

Torka överflöd av täta bort med en ren, fuktig trasa.

6

Tryck gummilister tillbaka ner på täta medan den fortfarande är våt. Detta hjälper säkra strippa till nya täta. Torka bort eventuell avrinning som framträder efter att trycka strippa ner på glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96376.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.