Hur man installerar en Corsa avgassystem på en Jeep SRT8

Den SRT8 modell av Jeep Grand Cherokee är byggd med en högpresterande motor. För att få varje uns av kraft ur motorn, är ett alternativ att installera en högpresterande avgassystem, exempelvis de som gjorts av Corsa. Dessa avgaser kan öka hästkrafter utgång eftersom de ökar mängden av luftflöde springa ut ur avgasröret. För att installera en Corsa avgassystem på din Jeep SRT8, behöver du ett par timmars tid och några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Tvålvatten i en sprayflaska
4-1/2 -tums vinkelslip med metall kapskiva
antikärvningsmedel
skruvnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en nivå ytan och lyfta den från marken med hjälp av domkraft. Sätt pallbockar under chassit i minst fyra punkter på fordonet. Krypa under den SRT8 och spraya alla av de avgas galgar med den tvålvatten sprayen.

2

Unbolt de avgas klämmor belägna på avgassystemet över den bakaxeln med hjälp den 3/8-tums harskramla och socket. Dra avgasröret från anslutningen vid tången med båda händerna och dra sedan avgaserna bort galgar. Unbolt avgas klämma placerad framför bakaxeln montering med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan bort den delen av avgassystemet.
3

Lokalisera avgassystem hängare ligger på passagerarsidan av lastbilen, strax ovanför den nedre styrarmen länk för bakvagnen. Klipp av denna hängare med 4-1/2 tums vinkelslip och metall kapskiva.
4

Applicera antikärvningsmedel på gängorna på avgas klämmor från Corsa avgas kit . Montera rörtunnel Zljuddämparaggregatet ur satsen på Avgasflänsar på aktiemarknaden systemet med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag och en skiftnyckel.
5

Skjut utloppssektion som passar över axeln på ändarna av röret tunneln kit och installera avgas klämmor löst med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Häng slangen från galgar lager avgaser.
6

Häng bakre ljuddämparen församlingar från avgas galgar, sedan skruva dem till resten av avgaserna med avgas klämmor ur satsen. Dra upp alla avgaser beslag. Sänk Jeep av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87002.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.