Highlander Roof Rack Installation

Den takräcket är ett objekt som är fäst på taket av fordonet för att hålla olika poster såsom bagage eller ens cyklar, beroende på vilken typ som är köpt. Dessa kan vara utdragbara takräcken eller sådana som förblir i samma storlek. Takräcken som kan användas med Highlander gör varierar, men de allmänna anvisningarna är desamma. Delar & Verktyg

Denna uppgift tar inte mycket i termer av verktyg. Du behöver en skiftnyckel och - i vissa fall - en skruvmejsel, beroende på takräcket som du har. För att rengöra delarna innan du installerar dem, använd en mjuk handduk med isopropylalkohol.
P Alla av de nödvändiga delarna som du behöver bör ingå i takräcket paketet. Även dessa delar varierar, är det minsta du bör ha två lasthållare, fyra räcke fötter, gavlar för varje ände och handtagen. Kontrollera vikt kapacitet och styrka takräcket innan du börjar se till att det är lämpligt. Addera sätta Rack Tillsammans

Öppna alla fordonets dörrar för installation. Ta de två lasthållare och infoga dem i lämpliga ställen i foten enheten. Stängerna, när den är i rätt läge, kommer att vara parallella med varandra. Foten Enheten är tillverkad av en tung fiber och fäster vid fordonets tak. När lasthållarrör sitter korrekt, kommer gångjärnen inför den bakre delen av fordonet. Placera ändlocken in i de öppna ändarna av stängerna. Detta kommer att låsa in dem på plats i foten enheten.

Sätt banden på sidan av enheten under takräcket och binda dem till säkra dem på plats. Leta reda på de fyra banden nära hörnet av barerna, ta fästorgandelarna delar och dra åt dem med en skiftnyckel, roterar i medurs riktning. I de fall där hålen inte borras där de ska fästas, borra dem först, med lämplig borr. När du köper ett kit, kommer rätt borr ingå. När banden fästs, är foten som sitter på taket.
Avslutning av installationen


Lokalisera hålet som används för att dra åt remmarna- -under som är där handtaget går. Stick in handtaget bitar perfekt i varje pre-made hål. Lyssna efter det att snäppa på plats. Kontrollera alla remmar, fästen och barer belastning för att säkerställa att de är fasta och stabila. Fyra Insexnycklar är försedda med många modeller av takräcken. Förvara dessa på ett säkert ställe när du vill ta bort takräcket.
P Om du inte är säker på att installera takräcke, är det tillrådligt att du söka hjälp av en professionell, särskilt om hål behöver som skall borras. Det kostar mindre än $ 100 för att detta skall ske.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95276.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.