Hur man installerar en backkamera system

Det finns trådlösa backup kamera kit som du kan använda för att hjälpa till att undvika olyckor och skador vid säkerhetskopiering-up. Satsen levereras med en 3,5 tums vidvinkel monitor. Monitorn monteras på instrumentbrädan eller på visiret i din RV, SUV eller leverans fordon. Kameran monteras intill den bakre nummerplåten. Paketet levereras komplett med alla de delar du behöver. Saker du behöver
Trådlös kamera kit
isopropylalkohol
Borrsats
Visa fler instruktioner
1

Välj platsen för bildskärmen. Det bör inte skymmer sikten när du kör. Tillfälligt placera bildskärmen på den plats du valt och koppla in strömkabeln i cigarettändaruttaget eller 12 V-uttag.
2

Rengör ytan med isopropylalkohol och låt torka. Stick monitorn stå ned på instrumentbrädan med kardborrefäste.
3

Montera kameran med bakre registreringsskylt översta eller nedersta skruvarna.
4

Drag strömkabeln till backljus krets. Du kan försöka att passera den genom en existerande öppning, såsom registreringsskylt lamphuset, men du kan behöva borra ett hål. Om du borrar ett hål, kolla vad som finns bakom först och använda gummigenomföringen som kom i satsen.
5

Ta en vända glödlampa från uttaget och ta bort sockeln. Använd Scotch-lok för att ansluta strömkabeln positiva (röd) till den färgade tråden i backljus krets och den negativa (svarta) till svart negativ i kretsen. Följ de skriftliga Scotch-Lok instruktioner.
6

Byt lampa och sockel.
7

Anlita handbromsen. Slå på bildskärmen och placera fordonet i omvänd.
8

Titta på monitorn och kontrollera bildens orientering. Det ska matcha din backspegel.
9

Lossa handbromsen och vända fordonet. Du bör kunna vända bilen utan att köra in i något genom att titta på skärmen och inte backspegeln. Justera ljusstyrka och kontrast på bildskärmen. Ta det långsamt i början. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83406.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.