Hur man installerar ett 12VoltGuy Winch Kontroll

Den 12VoltGuy bygger och säljer en mängd olika instrumentpanelen monterade brytare för att styra eftermarknaden enheter. Winch kontroll produkter ger dig möjlighet att styra vinschen via en instrumentpanel monterat system. Dessa kan komma till hands när du behöver styra fordonet medan det dras. Installera satsen kräver styckning instrumentbrädan och ledningar i systemet. Några vanliga verktyg och en grundläggande förståelse för hur ett fordons 12-volts elsystem fungerar är avgörande för att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
i hytten vinsch kontroll kit
Drill
Buntband
Wrench set
Skruvmejselsats
roterande skärverktyg
Fuse tap
ringkabelskor
kabelskalare
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats på instrumentpanelen som är inom räckhåll för föraren. En bra plats är under rattstången.
2

Lossa skruvarna som säkrar denna del av instrumentpanelen och ta bort streck avsnittet.
3

Placera mallen på den plats där du vill montera brytaren och beskriva det med en blyertspenna. Klipp ut det här avsnittet med den roterande skärverktyg.
4

Skjut kontrollpanelen i snitt ut och markera hålen på sina hörn med en blyertspenna. Borra ett hål i vardera av de fyra markeringarna med en bit som är lika i diameter med de medföljande skruvarna.
5

Bolt kontrollpanelen instrumentbrädan med medföljande skruvar och muttrar.

6

Skjut trådarna från kontrollpanelen i instrumentbrädan och ner i hjulhuset. Säkra instrumentbrädan avsnittet tillbaka till sin plats.
7

Fäst den svarta kabeln till lämplig mark. Fordonet använder sin kropp som en universell marken. Lossa en skruv, glidande jordledningen i det och dra det kommer att fungera.
8

Kör den röda kabeln till den inre gruppcentralen. Anslut denna kabel till säkringen kranen med den medföljande rumpa kontakten. Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en tråd i varje ände och att komprimera det med tång. Skjut säkringen kranen i en tom säkring kortplats.
9

Kör de återstående trådarna genom brandväggen och in i motorrummet. Om du tittar i foten väl, kommer du att hitta en gummigenomföring som ger dig åtkomst genom brandväggen.
10

Kör trådarna längs fordonets kropp till vinschen. Var noga med att inte störa motorns funktion.
11

Lossa skruvarna som håller fast locket på vinschen och ta bort. Borra ett 1/4-tums hål i sidan av vinschen för att ge tillgång till trådarna.
12

Kör trådarna genom detta hål och ansluta den bruna ledningen till vinschen s mark, den gröna tråden till in-kontroll anslutning och den gula ledningen till ut-kontroll anslutning.
13

Säkra alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86598.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.