Hur man ansluter eftermarknad bil Belysning

Du har precis installerat eftermarknaden belysning till din bil eller lastbil och nu måste du ansluta den till batteriet. Du kommer att behöva ställa in att belysningen stängs av automatiskt när tändningen är avstängd. Denna metod för kroken förhindrar upp dig från att oavsiktligt lämna på eftermarknaden ljus och dränering av bilbatteri. Saker du behöver
Aftermarket belysning
Wire strippor
eltejp
säkring remover
Visa fler instruktioner
1

Strip ändarna av positiva och negativa kablarna från belysning, så du har ca 1/2 tum av exponerad koppartråd.
2

Fäst den negativa kabeln från belysning till den negativa polen på bilbatteriet.

Billiga 3

Öppna säkringen panelen inne i bilen. Observera att det finns två mycket små fläckar på varje säkring där plasten lossnat och du kan se metallen i säkringen.
4

Börja metodiskt vidröra tråden till toppen på varje säkring och kontroll för att se om enheten slås på. Bilen ska inte vara påslagen för detta steg.
5

Identifiera en säkring som inte tillåter enheten att komma med bilen utanför. Håll tråden mot den och starta bilen för att kontrollera att din enhet inte tänds när bilen startas.
6

Anslut belysningen enheten till säkringen. Dra säkringen ur och placera kabeln i sidan av säkringen uttaget innan säkringen, sedan sätta tillbaka säkringen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82868.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.