Hur lägger jag till fler hästkrafter till mina 2005 Mustang?

Ford Mustang har varit en bestående och populär bil över sin produktion springa. Det har också gjorts med en mängd olika motorkonfigurationer, beroende på hur mycket pengar som köparen ville spendera. År 2005 Mustang fanns med V6 eller V8. Ägare ändrar ofta båda dessa motormodeller för mer kraft och prestanda. Ägare kan välja från en mängd olika alternativ för en mängd olika budgetar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och ratchetSpecialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Swap beståndet remskivor för mindre eftermarknaden remskivor. På lager 2005 Mustang remskivorna som drivdelar som kylfläkten, vattenpump och servostyrning rob från motorn på grund av deras stora storlekar. Byte av remskivor med mindre, ljusare minskar dra på delarna och frigör dolda makten. De mindre remskivor är lätta att installera. Helt enkelt skruva isär lager remskivor och installera de nya tillsammans med lämplig storlek mindre serpentin bälte för en omedelbar uppgradering.
2

Byt rutan lager luften med en kall luft intag (CAI). Beståndet luft box är relativt restriktiv. En CAI, å andra sidan, består av friflytande slang och en större kon-filter som ger tätare, kallare luft till motorn, vilket är bra för makten. För att installera en CAI, skruva isär lådan lager luft från motorrummet där den ansluter till motorns intag. Installera den nya intag, placera filtret där det kommer att få massor av kall luft. Anslut alla sensorer och vakuumledningar som gick till luft rutan till nya intag. Addera 3

Installera rörformade rubriker. Detta kommer att fungera på V6 motorn samt V8-drivna Mustang. Utblåsningsgrenrören är de delar som skruvas till cheferna och är ansvariga för att få tillbringat avgaser in i avgassystemet och ut ur bilen. De lager grenrör är svarvad och har små passager, vilka båda avbrott jämnt luftflöde. Rörformiga Samlingsrören har jämnare invändiga väggar och större passager, så att luftflödet är mycket bättre. För att installera rörformade rubriker, först ta bort lager grenrör och sedan skruva rubriker i deras ställe.
4

Byt lager avgaserna med en större diameter, prestanda avgassystem. Detta är en bra match för rubriker. De lager Mustang avgassystem är utformade för att vara tyst och inte nödvändigtvis med direkt prestanda i åtanke. Ett fritt flöde avgassystem och ljuddämpare kommer att ha större rör och gör det möjligt för motorn att arbeta mer effektivt och göra mer makt. Installation av en prestanda avgassystem kräver oftast en hiss samt särskild skärning, bockning och svetsutrustning. Du kan också köpa en off-the-shelf avgaser från ett av de företag som gör Mustang prestanda delar.
5

Konvertera motorn tvingas induktion. Överladdning och turboladdning förlita sig på en kompressor, monterad på avgassystemet för dessa och intaget för fd, att tvinga ytterligare luft till motorn för en dramatisk effekt vinst. Detta är en relativt komplicerad konvertering, är dock att varken billigt eller enkel. En professionell erfaren med forcerad induktion bör anförtros med att installera någon av dessa alternativ för att undvika skador på motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95422.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.