Hur man installerar ett Hama Aerial Bil TV

Installera ett av Hama s antenner bil-tv, eller antenner, är en relativt enkel procedur tack vare utformningen av systemet. För att titta på TV på skärmen i bilen, måste du installera en antenn som specifikt arbetar med att plocka upp tv-sändningar. Nu när digitala TV-signaler är normen, är det ännu viktigare att ha rätt tv-antenn. Saker du behöver
Glass Cleaner Review Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Rengör bakrutan på fordonet helt med fönsterputsmedel. Buff bort varje spår av ränder eller fläckar som finns kvar. Det är lämpligt att placera antennen i mitten av den nedre utsidan av bakrutan. Detta ger den kortaste vägen mellan antennen och fordonets inre för antennkabeln. Undvik att täcka det tredje bromsljuset, dock
2

Avlägsna självhäftande baksida från basen på antennen, och sedan trycka den mot glaset så att antennkabeln är riktad direkt uppåt.

Billiga 3

Öppna bilens bagageutrymme och dra kabeln till TV-antennen i vattnet kanalen nära gummilister, sedan över gummilister och längs botten av paketet hyllan.
4

Dra den bakre ryggstöden framåt och stoppa tråden mellan sätet och plasten dörrtröskeln trim. Du kan stoppa tråden upp enligt detta trim hela vägen till framsidan av fordonet eller där tv-mottagaren är placerad.
5

Anslut kabeln för TV-antennen till TV-mottagaren. Anslutningen liknar sambandet mellan en hem-baserade tv och dess antenn. TV-mottagaren bör det uttryckligen anges där antennen skall anslutas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87360.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.