Hur man installerar Stänkskydd på en pickup

Stänkskydd skära ner på mängden spray skapats av lastbilens däck när du kör det genom lera. Installera stänkskydd på en pickup innebär några steg du måste följa noga. Helt enkelt ansluta stänkskydd mot sin vilja kommer att resultera i sitt utseende ser sned, och de kunde fånga tillräckligt med fukt i ett läge som gör att korrosionen på lastbilskroppen närheten. Saker du behöver
Måttband drill
Ström med en Phillips borr
plåtskruvar
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken i en arbetsplats plats med en plan yta och ingen lutning.
2

Håll första markkappa upp till en bakskärm, vänster eller höger, så att kanten på stänkskydd i linje med formen av bakhjulet fender där du arbetar. Håll stänkskydd i stället för ett ögonblick, och mät avståndet från den nedre kanten av stänkskydd till marken med hjälp av ett måttband. Skriv ner mätningen.
3

Håll den övre stänkskydd på plats för hand och använd en borrmaskin med en stjärnskruvmejsel bit att penetrera stänkskydd och metallen i flaket bakom det med en plåtskruv. Skjut lite att tvinga lite genom om det behövs.
4

Låt den första skruven hålla markkappan på lastbilen vid borrning i den andra skruven för att säkra den. Håll klaffen nivå som du först planerat, justera vid behov för att jämna ut det. Borra i andra plåtskruv. Flytta till botten av stänkskydd innan den sträcker sig förbi lastbilen kroppen. Skruva in två skruvar på vardera sidan av luckan för att stabilisera den.
5

Flytta dig till den motsatta bakhjulet, och upprepa steg 1 till 4 för att installera den andra bakre stänkskydd. Använd måttet antecknade först ned för att placera den andra korrigeringen stänkskydd innan du installerar de självgängande skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95700.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.