Turbo Golf Komponenter

Även Volkswagen har tillverkat turboladdade Golfs sedan mitten av 1990-talet, var inte varje modell välsignade nog att få 1.8T eller 2.0T. Men allt hopp är inte förlorat för den som önskar en turbo rush från mer fotgängare sugmotor 2.0L erbjudanden. Noggrann komponentval och ett öga för detaljer kan tillåta dig att dra nytta av din Golf motorns inneboende styrka och hållbarhet. Turbo

Även om du inte nödvändigtvis behöver använda en Garrett turbo, är T3 en gammal beprövad eftermontering för denna motor och är tillräckligt lika för att ett lager 2.0T turbo att det kommer att matcha upp väl till motorn. IHI, Mitsubishi och Volkswagen producerar konkurrenskraftiga erbjudanden.
Turbo Grenrör

Du behöver antingen en turbo grenrör från en 8V turbo motor eller en eftermarknad motsvarighet. Stock-typ "log" grenrör är i allmänhet det billigaste och enklaste att installera, men en eftermarknad rörformat header kommer att ge dig mest makt och bästa boost svar.
Turbo Downpipe

En 2,5-tums turbo stuprör avsedd för ett lager 2.0L turbo kommer att fungera så länge du använder en turbo med en 2,5-tums uttag. Eftermarknaden stuprör är billig och lätt att installera att du kan lika gärna avstå sådana för lager 2.0Ts och välja den extra kraften i en eftermarknad enhet.
Oljetillflöde Set

Du kan köpa en färdig olja-matarledning in från eftermarknaden, bygga din egen från grunden eller köpa en uppsättning av matarledningar och rördelar avsedda för en 2.0T. Oavsett vad, behöver du en linje oljetillflöde, oljereturledningen, oljeretur fläns och en Audi A3 oljetråg och packning. Du kanske också vill överväga att installera en extra oljekylare i linje.
Intercooler och VVS

Du behöver en intercooler, kanalisation och hårdvara kit för dirigering tryckluft från turbo till insugningsröret. Lyckligtvis kan en mekaniskt identisk 8V utrustat Audi A3 förse dig med alla de delar som behövs. Eller så kan du bara köpa nya delar avsedda för ett A3 om du inte har en extra Audi. Addera Blowoff Ventil och Wastegate

Alla justerbar eftermarknaden blow-off ventil kommer att bidra till att avvärja kompressor surge och efterföljande turbo skador. Detsamma gäller för wastegate och manuell boost controller om du använder en turbo utan en integrerad wastegate.
Bränslekontroll

Din stock Datorn kommer inte på något sätt arbetar med turboladdare. Du behöver en fullt programmerbar, eftermarknad dator kärnbränsle och alla tillhörande hårdvara och mjukvara. Om du inte redan är bekant med sådana datorer, då är du bäst av att installera turbo kit och dator i bilen och ta den till en kvalificerad butik för att koppla upp allt och få det att fungera. Om du har den kompetens, utrustning och verktyg för att göra det själv, så ska du nog överväga att öppna en egen butik och laddning andra för tjänsten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84251.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.