DIY hjul spacer

Spacers till fälgar är helt enkelt enheter som är avsedda att installeras mellan ett fordons nav och hjulen. Syftet med spacer är att positionera hjulet längre bort från navet. Detta i sin tur kan öka hantering och grepp på grund av den ökade hjulbasen. Det kan också resultera i ett bättre utseende, eftersom hjulen kommer att ligga närmare den yttre kanten av fendern öppning. Installera distanser i ett enkelt jobb. Saker du behöver
Ordet jack
pallbockar (x4) katalog Hylsnyckelsats och spärrfunktion
rörtång
momentnyckel Rags Addera Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen på en plan yta. Lossa muttrarna med en hylsa och spärrskaft eller en rörtång. Lyft fordonet på ett hörn med en domkraft och sänk ner den på en pallbock. Upprepa för de återstående hörnen på fordonet tills alla fyra hörn stöds. Avsluta ta bort muttrarna och hjulen.
2

Torka navet ner med en trasa där hjulet installationer. Skjut hjulspacernas på navet. Den spacer har hål att fordonets klacken dubbar glida igenom. Om du installerar bult på distanser, skjut spacer på navet. Montera bultarna som fäster spacer på lug bultarna och dra åt dem i ett stjärnmönster. Den spacer kommer att ha lug dubbar att hjulet kommer att installeras på.
3

Upprepa Steg 2 för de återstående hörn av fordonet. Skjut hjulet över spacer. Gänga på muttrarna och dra åt dem med rörtång.
4

Sänk bilen bort av pallbockar med domkraft. Dra åt muttrarna i ett stjärnformat mönster med en momentnyckel till tillverkarens rekommenderade inställning. Detta kommer att variera, men kommer sannolikt att vara nära 90 ft /lbs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96495.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.