Hur man stämmer en Mitsubishi Lancer Evolution 9

Mitsubishi Lancer Evolution 9, även känd som "Evo", är en älskling av tunern samhället och många trimmade Evos kommer att sätta BMW och Porsche till skam runt en racerbana. Den typiska utgångspunkten för en låt är en "motor återgivning," som kommer att ge en betydande ökning av effekt och vridmoment för en blygsam investering. Hjul är ofta nästa steg i en melodi, följt av delbetalning av lättare karosseridelar, t.ex. en kolfiber huv och en bagagelucka. Ytterligare modifieringar kommer avsevärt lägga till kostnaden, men det finns praktiskt taget ingen gräns för hur långt man kan gå. Saker du behöver
Mitsubishi Lancer Evolution 9
Tuning programvara Computer
Fyra lättviktshjul
Kolfiber huv och bagagelucka
Visa fler instruktioner

1

Återgivning motorns dator, även kallad ecu. Som i de flesta turbo-drivna fordon, kommer att modifiera programvaran som styr motorn resultera i största möjliga vinst i motorns prestanda för minsta investering. Att reflash motorn måste du antingen ta bort din ECU och skicka den till en professionell mottagare, som sedan skickar tillbaka den till dig inom några dagar (under vilken tid kommer du inte att kunna köra bilen), eller betala för programvaran och ansluta ECU till din egen dator för att utföra operationen på egen hand.

Om du känner dig bekväm att arbeta med komplicerad programvara, skickar enheten är förmodligen en bättre idé och kommer vanligtvis kosta lika . Vissa tuners, såsom Vishnu Performance, som är specialiserat på Mitsubishis, inte längre erbjuda gör-det-själv-låtar och kräver att du antingen sätta i bilen, eller ta ut ECU och skicka in det, vanligtvis en enkel process som tunern guidar dig igenom över telefon om det behövs.
2

Uppgradera till lätta hjul. Den ljusare dina hjul, desto snabbare kommer du att accelerera och ju förr du kommer att avstanna när du bromsar. Fälgar och däck är en del av bilens ofjädrade vikten, vilket även omfattar vissa fjädringskomponenter. Dessa delar av bilen är särskilt viktigt för förbättrad prestanda, de också förbättra styrkänsla, vilket innebär att du kommer att få en bättre känsla för hur nära de främre däcken är att bryta förlust på grund av alltför kurvtagning

När. välja hjul, är regeln enkel: ju lättare desto bättre. Så gå för de lättaste hjulen du ett råd. Addera 3

Ändra bilens karossdelar. Huven och bakluckan är de enklaste delarna att ändra, och de har också resultera i en betydligt lägre tyngdpunkt för fordonet. Med andra ord, kommer en större andel av fordonets vikt sitta lägre till marken när huven och bakluckan, som sitter relativt högt jämfört med de flesta komponenter i bilen, utbyts med lättare bitar.

Carbon fiber är det bästa valet, eftersom det är betydligt lättare än stål och aluminium, men ändå tillräckligt stark för jobbet. Många leverantörer tillverkar delar kolfiber för Mitsubishi Lancer Evolution 9.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95382.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.