Hur man använder Carpet Som Headliner

En headliner är ett enkelt sätt att piffa upp bilens interiör. Headliner är oftast gjord av tyg eller vinyl material. Men om du inte har något material tillgängligt att använda som en headliner, kan du överväga att använda mattan. Du kan använda någon typ av matta. Du kan även fästa mattan i taket själv utan hjälp av en professionell så länge du har rätt utrustning. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Cups
Skålar
Måttband
mattkniv
mattlim
Point krok
Handheld såg

Visa fler instruktioner
1

lokalisera innerbelysningen och klädkrokar, skruva loss skruvarna som håller dem på plats och ta bort dem. När du är klar, placera innerbelysningen och deras skruvar i en skål och placera klädkrokar och deras skruvar i en annan skål.
2

Hitta de bultar som håller trim runt taket på plats och ta bort dem. Skruvarna är ganska stor och lätt att identifiera. När du tar bort skruvarna, placera dem i en kopp och dra trimma ner och ställ åt sidan.
3

Inspektera headliner styrelsen att avgöra var dess skruvar är belägna, skruva loss och ta bort headliner styrelse och lägg den på ett bord. Se till headliner är vänd uppåt. Kom ihåg att sätta i skruvarna i en kopp.
4

Mät headliner styrelse och skär mattan i samma storlek som mätningarna. Se till mattkniv är vass så det skär det lätt.
5

Spray mattan limma hela sidan av headliner styrelse som är vänd uppåt. Se till att du spraya över hela ytan så att mattan kommer att knytas adekvat och inte sag.
6

Lay mattan jämnt på headliner ombord och låt den torka. Eftersom du skära mattan i samma storlek som styrelsen, bör det passa perfekt.
7

Vänd på kortet och lokalisera hålen där skruvar, bultar, klädkrokar och lamporna var. Använd ett spetsigt krok och liten handhållen såg för att skära hål i mattan så dessa objekt kommer att passa tillbaka till plats.
8

Placera mattan täckt headliner styrelsen tillbaka in i bilen, upp mot taket. Se till att du ställde upp bulten, skruva och lätta hål korrekt.
9

Sätt headliner styrelsens skruvar på plats.
10

tillbaka bilens tak trim och skruva skruvarna igen
11

slutföra installationen av mattan som headliner genom att sätta klädkrokar och lampor på plats och skruva tillbaka dem i. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85874.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.