Hur Wire en Silverado bromsspak

Den 2011 Chevy Silverado kan dra upp till 21,700 pounds när rätt utrustad. En del av denna utrustning är en broms styrenhet. Bromsen controller använder information från bromspedalen, och en intern sensor, för att styra släpvagnens bromssystem. Dessa bromsar avsevärt minska belastningen på Silverado bromsar. Detta minskar den totala bromssträckan som behövs för att bromsa lastbil och släpvagn, skapar en säkrare miljö för alla på vägen. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
brukskniv
eltejp
Tänger
Wire strippor
Buntband

Visa fler instruktioner
1

Kör den röda tråden från bromsstyrenheten till bilens bromspedalen och ansluta till tråd för bromspedalen switch. Denna switch är den lilla svarta lådan som ligger bakom pedalen. Fäst den röda kabeln till denna tråd med en scotch låsanslutning. Detta görs genom att sätta in kablarna i kontakten: s spår och stänga spärren tills den låses på plats. Hitta den svarta runda genomföringen som ger åtkomst genom brandväggen till motorrummet
2

. Detta ligger i förarsidan ordet styrelsen. Skär ett hål i mitten av genomföringen med en mattkniv.
3

Skjut de blå, svarta och vita trådar, från bromsstyrenheten, genom detta hål. Öppna huven på lastbilen och dra tråden är i motorrummet.
4

Kör den blå tråden under fordonet och längs förarsidan ramskena till dragkroken. Anslut den blå tråden till den blå kabeln på Hitch elektriska sele med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att sätta in två skalade kablar i vardera änden av kontakten och komprimera den med en tång.
5

Kör de svarta och vita trådar runt utsidan av motorrummet till fordonets batteri. Klipp kabeln till rätt längd och skala 1/4 tum av isoleringen från änden på varje tråd.
6

Lossa batteripolerna med en skiftnyckel. Skjut den svarta kabeln i den röda pluspol och dra åt den. Skjut den vita kabeln under den svarta negativa terminalen och dra åt den.
7

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87505.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.