Instruktioner för montering av en pick up truck Lift Crane

Lägga till en kranbil hiss på baksidan av en pickup kommer att göra lossning och lastning lättare. Finns som eldrivna eller manuella kranar, oavsett tillverkare av pickup kranen, instruktionerna för montering av en pickup kranbil lyft är desamma. Den gemensamma nämnaren för utformningen av dessa kranar är att de alla använder en basplatta och piedestal för stöd. Detta minskar mängden utrymme kranen kommer att ta upp i bädden. Saker du behöver
Märkpenna
Box Drill kniv hotell med metall bit (bit dimensionerade för att matcha bultar) katalog Bolts
Brickor
Nuts
gänglåsningsmedel självhäftande
Hylsnyckelsats
1/4-tums stålplåt (om så önskas) katalog Oxy-Acetylen Torch (om så önskas)
Visa fler instruktioner
1

Placera bottenplattan av hissen kran på plats på flaket innan kranen är monterad. Placera plattan på ena sidan av flaket så att kranen inte kommer att ta upp för mycket tillgängligt lastutrymme och nära nog till kanten av flaket att lyftarmen av kranen kommer att kunna nå lasten lätt. Placera inte bottenplattan närmare än 3 inches till kanten eller potentialen för vikten av lasten på kranen böja sängkanten ökas.
2

Kolla under sängen till Kontrollera att bottenplattan inte är satt över bränslet påfyllningsröret eller elledningar. Justera placeringen vid behov.
3

Trace ytterkanterna av bottenplattan och märket centra bulthålen på sängen av lastbilen med en märkpenna. Ta bort bottenplattan.
4

Klipp ut formen på bottenplattan från flaket foder, om ett foder är installerad, använder en låda kniv. Placera bottenplattan i det skapade hålet och anmärka de centra i bulthålen. Om det inte finns någon lastbil säng foder, kan du hoppa över steget. Genom flaket där centra bulthålen är märkta
5

Drill.
6

Montera hissen kranen enligt tillverkarens anvisningar och lyft den på plats på flaket. Se till att hålen i bottenplattan matcha hål som borrats genom bädden.
7

Placera en bricka på varje bult och tryck sedan skruvarna genom bottenplattan så brickan och huvudet av bulten är på ovansidan av basplattan.
8

Slide en bricka på botten av varje bult, följt av en mutter. Snurra medurs för hand tills muttern har nästan nått undersidan av sängen.
9

Stryk bultgängorna mellan brickan och muttern (under flaket) med gänga lim. Snurra muttern för hand tills brickan är tätt mot undersidan av flaket.
10

Använd en hylsnyckel och uttag att skruva åt muttrarna på bultarna helt. Alternera bultarna som arbetade på, dra inte åt en skruv hela vägen men arbetet på varje bult lite i taget så att plattan ovan kommer att förbli balanserad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86588.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.