Hur man installerar ett Kickback Riser

Motorcyklar kommer från fabriken med lager styret och små fästen riser. Dessa fit-alla komponenter kan uppfylla komfort parametrarna för en stor mängd av ryttare, och har några mindre justeringsmöjligheter. Men inte alla ryttare har samma kroppslängd och armlängd. Kast styret risers fylla behovet av extra styreförlängare längder, vilket ger en lättare räckhåll för föraren och erbjuder en mer avslappnad körställning. Varje motorcykel ägaren kan installera sitt egna kast styret risers. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Allen uttag
Badhandduk
Skruvmejslar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på cykelställ, eller distribuera verktyget kickstand om den så utrustad. Om din motorcykel har en framruta, använd en vanlig sockel för att ta bort de fyra bultar vid monteringen (två på varje sida) och drag av vindrutan off. Använd en Allen-uttag om din vindrutan har dessa bulthuvud konfigurationer. Lägg en badhandduk över bensintanken för att skydda den från oavsiktliga verktyg droppar och repor.
2

Lossa skruvarna som håller beståndet riser på plats med en socket och skiftnyckel. Bultarna är åtkomliga från undersidan av bottnen av den trefaldiga träd, som håller gafflarna tillsammans. Ta bort plastpluggarna till bultarna på locken lager riser och använd en Allen-uttag för att lossa riser bultarna. Låt styret för att svänga ner och vila på tygklädd-gastank.
3

Lossa och ta bort skruvarna på lager klämmor som håller styret. Låt stängerna sitta på tanken. Använd en Allen-uttag för att lossa och ta bort de gamla styret klämmorna från Triple Tree. Ta bort vindrutehållaren, fast med bultar stock riser, och test montera den nya riser dubbar i fästet.
4

Undersök hur mycket slack du har för gasvajern och bromsledningen . Lossa båda fästen vid justering beslag med en skruvmejsel, och dra tillräckligt kabel och ställer upp för den extra förlängning. Dra åt båda upphängningsbeslag fäste justering. Installera det nya risers, sätta tillbaka vindrutehållaren på plats samtidigt. Snug åt bultarna med en socket.
5

Placera styret på nya stammar och ställa locken riser bar på plats. Sätt in insexskruvar i locken och ombonad dra åt dem med Allen-uttaget. Sitt på motorcykeln och placera styret efter dina önskemål. Dra de bästa bultarna med en momentnyckel till 10 fot pounds. Dra botten riser bultarna till 20 fot pounds med momentnyckel. Placera vindrutan på plats och sätt i bultar. Dra vindrutan montering bultar med en sockel, eller med en Allen-uttag, om sådan finns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87427.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.