Hur man tar bort restriktioner från avgaserna av en Stock Harley

Harley Davidson motorcyklar är kända för sin expansion. Från bolt-on delar och uppgraderingar som sadelväskor, framåt kontroller och barer motorväg, till prestanda uppgraderingar som superchargers och hyperchargers, är motorcyklar byggda för att kunna mixtrar med och gjorde till något som definierar dig som ryttare. Men många prestanda uppgraderingar skapar makt genom att sätta in mer luft i motorn, och utan ett ordentligt vägguttag för att luft, kan de inte vara så effektiva som de skulle kunna vara. Du kan frysa ut din prestation uppgradering genom att öppna upp din Harley avgaser, eftersom dessa begränsningar är en hinderance till prestation. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Borrmaskin
Metal-hyvelskäret (3/8 tum till 1/2 tum) katalog Workbench
Visa fler instruktioner

1

Sätt ner cykelställ på din motorcykel eller ställa den på sin centerstand så att det inte kommer att falla när du arbetar. Om du har en dedikerad monter motorcykel arbete, kan detta vara till hjälp för att nå avgas bultar.
2

Leta avgas bultar på din cykel och avgöra vilken storlek uttag måste du ta bort dem. Varje cykel är annorlunda, så hänvisa till din instruktionsbok för vägledning.
3

Använd en hylsnyckel för att ta bort avgas bultar. Dra avgasröret utanför motorcykeln helt och täcka eventuella topplock öppningar för att täta motorn från fukt.
4

Lägg ner en handduk eller matta på din arbetsbänk och ställa avgassystemet ovanpå det, med ljuddämparen spets vänd mot dig. Försök att inte skada krom yta avgaserna medan du arbetar.
5

Använd en handhållen borrmaskin och en skärande borr (vanligtvis 3/8 tum i storlek) för att borra igenom varje baffel på insidan av ljuddämparen spetsen en i taget. Försök att centrera hålen borras så mycket som möjligt för att minska "whistle" effekten av luft som passerar genom dem.
6

hjälp av en hylsnyckel, installera avgassystemet på motorcykeln. Kontrollera att alla skruvar är åtdragna, så att de inte lossnar under cykling. Starta din motorcykel och lyssna på den nya, djupa avgassystem tonen, sedan ta det för en provtur för att känna den kraft du skulle ha fått i den lägre delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83781.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.