Hur man gör en Scooter Trailer

Skotrar ger enkel, snabb transport runt staden och några har motorer snabba och starka nog att rida på motorvägen säkert. Däremot kan ta en långväga resa på en skoter vara ganska opraktiskt, med tanke på att du inte kan bära mycket bagage, är du utsatt för väder och vind under en lång åktur, och vissa vägar eller avstånd kan vara för långt på bara en skoter. Många ägare använder släp för att dra skotrar sådana avstånd så att de sedan kan använda dem på en skoter rally, en semester, eller för korta resor samtidigt som vistas på en campingplats, till exempel. Göra en skoter släpvagn kan göras till mycket låg kostnad och med en liten bit av byggandet. Saker du behöver
Harbor Freight mini trailer
Hylsnyckel och uttag Flighter Crescent skiftnycklar
Mutter och bult
Hammer
Nails
Plywood Sida 2 x 4 trä plankor
4 skruvkrokar
Motorcykel slipsar
Borrmaskin
motorsåg
Wood häst
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Köp en mini släpvagn, t.ex. den modell som tillhandahålls av Harbor Freight (de kommer inte med ett flak, bara ramen). Hitch den till bilen och köra hem eller har trailern levereras till din plats. Montera trailern per den medföljande instruktionen med en hylsnyckel och uttag om det levereras och behöver montering.
2

Mät avståndet över metallram mini-trailer. Ta anteckningar om längden och bredden på området. Köp tillräcklig plywood för att täcka den övre delen av trailern sängram per dina mått på släpvagnen (storleken varierar beroende på släpet modell). Använd en borrmaskin för att borra hål i kanten av plywood så att den kan skruvas fast i släpet ramen med en skiftnyckel, hylsnyckel och grundläggande muttrar och bultar hårdvara.
3

Användning måttbandet för att bestämma avståndet från framsidan av vagnen till den bakre kanten. Skär två plankor av 2-av-4-tums trä samma längd, som är lika med detta avstånd, med hjälp av en motorsåg. Spik med en hammare eller skruva plankor med plywood på släpet sängen, placera dem i mitten av släpet sängen parallellt med riktningarna av släpvagnens hjul. Håll ett avstånd eller gap mellan de två punkterna i minst 3 1/2 inches över (dvs., inte bredvid varandra beröring), eller bred nog att rymma bredden på däcken på din scooter. Dessa plankor bilda en kanal för scooter däcken.
4

Klipp en annan bit av 2-av-4-tums trä tillräckligt länge för att täcka bredden mellan en planka sida och den andra av de första två plankor , och placera den vinkelrätt mot den första två plankor på framsidan av släpet sängen. Bolt eller spika den till de två plankor redan installerade. Detta kommer att vara stopp för den främre scooter däck när den placeras på släpvagnen. Förborra ett hål vid vardera av de fyra hörnen på flak plywood något mindre än gängorna i krokarna. Sätt i hakarna, en i varje hörn av flak.
5

När påkopplad släpvagn till en bil och de elektriska signalerna är anslutna till bilen, satte skotern på släpet sängen. Använd en trä ombord eller lyfta den på trailer. Rada upp skoter hjul mellan de två långa plankor och flytta den framåt tills skotern stannar vid vinkelrät blocket. Knyt motorcykel band till handtag och haka fast dem till de främre två krokar på släpet sängen. Dra ner dem så skotern framvagn är på det lägsta punkt. Haka två mc band till baksidan av skoter, och de två bakre krokarna i släpet sängen och dra åt dem också. Skotern trailern är redo att transportera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85436.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.