Hur man installerar en Auto batteri Kill Switch

Installera en kill switch att inaktivera all ström till startmotorn kan avskräcka bilstölder. Moderna fordon kräver fortfarande effekt som skall sändas till andra delar av fordonet, till exempel för att öppna dörrlås och andra ombord elsystem. Möjlighet att ansluta en kill switch i startmotorkretsen eliminerar möjligheten att starta bilen på något sätt. Naturligtvis är övergången bara så effektiv som att hur bra det är dolt. En grundläggande manuell omkopplare kan installeras nästan var som helst i bilen. Saker du behöver
½-tums skiftnyckel
7/16-inch end skiftnyckel
Kill switch (rankad för batteriet) katalog Switch monteringsverktyg (levereras av switch tillverkaren)
Batterikablar (längd bestäms av läget hos omkopplaren) katalog Pocketknife
4 kabelkontaktdon
Crimpverktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort positiva (+) batterikontakten från batteriet. Lossa batteriklämman s bult med ½-tums fast nyckel. Dra kontakten från batteriet.
2

Använd 7/16-inch fast nyckel för att lossa kabelklämmor i slutet av kontakten. Dra den stora batterikabeln från kontakten. Rita vägen för den stora batterikabeln, det bör gå till antingen startmotorn eller motorn startreläet. Rådfråga din fordonets handbok för den elektriska kretsen av startmotorn.
3

Montera nya kill switch i en dold plats. Det finns många områden att säkert montera switchen med tillverkarens medföljande hårdvaran. Vissa Kill Switch kit kommer med en separat låst låda som kan monteras i motorrummet. Lådan är typiskt svart i färgen och kan bara nås genom en separat nyckel. Andra alternativ är den dolda placeringen av omkopplaren under instrumentbrädan eller sätet.
4

Springa två batterikablar från kill switch plats. En kabel går till batteriets positiva anslutning. Den andra kabeln kommer att knytas direkt till startmotorn eller startrelä. Konsultera biltillverkarens specifikationer för startkretsen elektriska layout.
5

Använd fickkniv och ta bort ungefär en centimeter av den yttre isoleringen på batterikablarna för att avslöja den nakna koppartrådarna i kabeln gästbok.

6

Sätt i bar koppar slutar i kontakterna kabeländen. Använd pressverktyg och säkra kabeln inuti crimpkontakt.
7

Följ Kill Switch instruktioner för kabelanslutningarna. Gör alla switch anslutningar först. I allmänhet, kommer kabeln som leder till batterianslutningen fästas till terminalen på brytaren märkt som "batteri". Anslut kabeln som går till startmotorn till kontaktstift identifieras som "starter" eller "startreläet."
8

Anslut kabeln till startmotorn eller startrelä. Följ bilen tillverkarens installationsanvisningar för just din bil. Fäst kabeln till den positiva polen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83543.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.