Hur man installerar Cold Air i en 2000 Toyota 4 Runner

En kall luftintaget tar i mer kall luft än ett lager luft box. Den kalla luften färdas direkt till motorn där det kyls ner och blandas med bilens bränsle via spridarna. Detta effektivare kylsystem ger alla fordon, inklusive Toyota 4runner, ökad prestanda med en ökning av hästkrafter och vridmoment. Saker du behöver
Wrench
hylsmejsel
Kall luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Stäng av 4Runner motorn och använd skiftnyckel för att koppla ifrån bilbatteriet negativa kabelanslutning. Detta kommer att bidra till att undvika elektriska stötar.
2

bort slangklämmorna runt beståndet luftintaget inlopp slang och vakuum slang med skruvmejseln. Dra ut båda slangarna från sina anslutningar. Unbolt box stock luften från spjällhuset med spärrfunktion.
3

Dra ut sensorn lufttemperaturen från beståndet intag. Använd spärrfunktion för att spärra den nya kall luftintaget på 4Runner spjällhuset med lager monteringshålen. Anslut den kalla insugningsslang till motorns inloppsventilen och fäst den med en slangklämma.
4

Anslut vakuumslangen till den mindre porten på kall luftintaget tilloppsslangen och fäst den med mindre slangklämma. In temperatursensorn i kylan luftintaget sensor port, och se till gummigenomföringen är säkert i hamn.
5

Återanslut 4Runner batterikabeln och stäng huven.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85461.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.