Hur man installerar en U-Haul Trailer Hitch

Oavsett om du flyttar över hela landet eller över staden, är U-Haul är en av de vanligaste rörliga utrustning företag runt idag. Om inte din bil kom med en dragkrok förinstallerade, måste du installera det att använda någon av U-Haul utrustning. Tillsammans med sin linje av trailers, erbjuder U-Haul även missöden för varje fordon på vägen. Samtidigt ha en U-Haul dragkrok professionellt installerade kan vara dyrt, är jobbet relativt enkelt att göra själv med rätt verktyg. Saker du behöver
U-Haul dragkrok kit
Drill
Jack
C-klämmor
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Förstå vilken dragkrok du behöver för din bil. U-Haul har olika klasser dragkrok som är konstruerade för att hantera olika vikter Max last. Kolla grafen på U-Haul: s webbplats för att avgöra vilka hitch du behöver (se Resurser).
2

Jack upp din bil för att ge utrymme under installationen. Använd pallbockar för ytterligare stöd och ge dig tillräckligt med utrymme att röra sig bekvämt under fordonet.
3

Pre-montera dragkrok enligt anvisningarna från U-Haul. Varje typ av hitch kommer att vara annorlunda. När monterade, håll skumt upp under fordonet för att kontrollera att den passar ordentligt, och göra markeringar för några hål som behöver borras.
4

Borra några hål som behövs för installation. Se till att hålen inte är mer än 1/16 tum större än bultarna som du använder för att fästa skumt.
5

Använd C-klämmor för att hålla skumt på plats. Placera skumt över hålen på ramen och dra åt bultarna till tillverkarens specifikationer i U-Haul skumt manual.
6

Anslut den elektriska kontakten till bromsljusen och blinkers. Kontakten kan variera beroende på din bil, så läs tillverkarens anvisningar först.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83334.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.