Hur man uppgraderar en Harley-Davidson Stage 1 Motor

Om du äger en Harley, kanske du börjar undra hur du gör din egen cykel starkare och snabbare. Du har redan gått igenom stegen för att uppgradera din motor till en Steg 1: Du lagt ett högt flöde tilluft, samt hög halsdukar prestanda. Om du är sugen på ännu mer trottoar-knaprande makt, är ett steg 2 uppgradering i din nära framtid. Eftersom Stage 2 uppgraderingar inkluderar flera variabler att välja mellan, är mängden av uppgradering du fylla upp till dig. Saker du behöver
Nya cylindrar
Nya kamaxel
New kopplingsfjäder
Nya packningar
Komplett utbud av mekaniker verktyg
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av motor du vill bygga. När du gräver i en Steg 2 motor, behöver du inte längre har förmågan att helt enkelt skruva på komponenter. Eftersom du kommer att riva motorn isär och ersätta viktiga interna komponenter, är det viktigt att veta vad du vill att slutresultatet ska bli. Vill du ha high-end hastighet, eller low-end förbättringar vridmoment?
2

köpa rätt delar när du bestämmer vad du vill att din cykel att göra. Du kan antingen köpa dem via en eftermarknad återförsäljare, eller gå till din lokala Harley butik. Om du köper dina delar från en butik, kommer du att betala mer, men du kommer att ha fördelen av att kunna tala med någon personligen.
3

Ta bort alla gamla delar. För ett Stage 2 uppgradering, kommer du att förändra cylindrar och kammen, åtminstone. Påbörja processen genom att ta bort de delar som för närvarande på din motorcykel. Se till att du organisera delar som du tar bort dem för att underlätta enkel installation senare. Rengör alla delar som ska återanvändas.
4

Machine cylindrar och andra delar. Ett av de snabbaste sätten att förbättra makten är att borra cylindrarna. Se till att om du bar cylindrarna, du köper rätt storlek på ersättning kolvar. Om du bestämt dig för att köpa en Screaming Eagle Steg 2 kit, nya cylindrar ingår. Du kan också överväga att komplettera annan maskin arbete, såsom en ventil jobb eller ett huvud jobb. Dessa kan vara dyrt, men de drastiskt förbättra cykelns prestanda.
5

Installera alla nya delar. Efter allt maskinens arbete är gjort, påbörja processen med att sätta tillbaka motorn ihop. Inte bara kommer du att installera förbättrade cylindrar, kommer du också att installera nya kolvar, en ny kam, koppling våren och packningar. Även om det inte behövs, är det också en bra tid att överväga att installera nya cam distanser.
6
7
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96312.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.