Hur man installerar ett chip i en 1996 Mustang

Ford Mustang är en USA-tillverkade muskelbilen först introducerades 1964. Det är fortfarande i produktion och med 2011, vilket gör den till en av de äldsta serietillverkade fordon i fordonsindustrin historia. Många Mustang ägare köper och installerar eftermarknadsprodukter för att förbättra sin Mustang. En föreställning chip är en sådan produkt, och installera en prestanda chip kommer att förbättra hästkrafter och vridmoment genom omprogrammering av färddatorn som förvaltar motorns funktion. Saker du behöver
10-mm
hylsnyckel 7-mm hylsnyckel
5,5-mm hylsnyckel
Tänger
skurning pad
tandpetare
Skiftnyckel

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa svarta batterikabeln från batteriet. Vissa versioner av 1996 års Ford Mustang har bultar som ansluter kabeln till terminalen. Bara lossa denna bult med en skiftnyckel om den finns att koppla bort batteriet. Vänta 15 minuter innan du går vidare för att se till att det inte finns någon kvarvarande elektrisk laddning kvar i fordonet.
2

Lyft upp på plasten dörren tätning panel på passagerarsidan av Mustang. Du bör kunna dra panel från golvet med endast måttlig ansträngning. När plasten dörren tätning panel har tagits bort, kommer det att finnas tre elektriska anslutningar synliga undertill.
3

Ta bort de två skruvarna som håller de tre elektriska kontakter på plats med en 7-mm skiftnyckel. Placera dessa bultar någonstans säkra där de inte försvinner. Flytta de elektriska kontakterna åt sidan för att avslöja Mustang dator undertill.
4

Demontera bultarna ansluter datorn till Mustang chassi med en 10-mm skiftnyckel och en 5,5-mm skiftnyckel. Ta plasten skyddshöljet från datorn med en tång.
5

Ta bort datorns hölje med en 5,5-mm skiftnyckel. Fysiskt skjut fallet bort från datorn och ställ den åt sidan
6

Leta datorns J33-kontakt -. En liten, rektangulär, räfflade delar av datorn som är gyllene i färgen. Ta bort plastskyddet från J33-kontakten genom att kila en tandpetare mellan plastkåpan och själva datorn och bända plasten off.
7

Rengör J33-kontakten med en gnugga pad och gnugga alkohol, eftersom kontakt blir ofta caked över med damm och sot över tiden.
8

Anslut din prestanda chip till J33-kontakten på Mustang dator.
9

tillbaka datorn och alla andra komponenter som togs bort i omvänd ordning. Anslut batteriet och stäng huven. Starta Mustang motorn för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96389.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.