Hur man installerar en mätare Autometer Booster

En boost mätare är ett instrument som läser mängden av laddtrycket som en turboladdare producerar. Den boost mätare är ett bra sätt att kontrollera hur mycket öka din motorns turbo producerar och kan varna dig för överskjutande boost förhållanden, vilket kan skada turbon och motorn. Auto Meter är ett av de företag som ställer höga mätare kvalitet boost som kan installeras på nästan alla turboladdad bil. Saker du behöver
Borrmaskin set
hylsa och spärrskaft
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm där spårvidden kommer att monteras i det inre av fordonet. Du kan montera mätaren i en befintlig mätare hål om din bil har en tillgänglig eller du kan ta bort klockan och installera den där, om det finns plats. Du kan också installera en mätare pod som kan hålla mätaren.
2

Borra ett 3/8-tums hål i brandväggen så att mätaren tryckledning kan passera från det inre till motorrummet. Använd ett borrskär görs för borrning metall. Montera gummigenomföringen i hålet så att tryckledningen inte skaver på kanten av hålet. Alternativt kan du använda en befintlig hål för linjen, om det finns en tillgänglig.
3

Fäst ledningen laddtryck på baksidan av mätaren med adaptermuttern, beslag och tätningsmuttern, bör alla som kommer med mätaren. Mata linan genom hålet i brandväggen från steg 2. Fäst ledningen med buntband så den går igenom motorrummet så att den inte skaver på någonting.
4

Leta upp en lämplig tryckslang som går till bilens insugningsrör, såsom ett bränsletryck linje. Konsultera en manual för din bil för att bestämma lämplig tryckledningen. Skär i linje med en mattkniv. Fäst "T" koppling som kommer med spårvidd på vardera sidan av den skurna linjen. Anslut ledningen laddtrycket till tredje uttaget på "T"-adapter.
5

Knäpp plast lampsockeln och lampan i baksidan av mätaren. Fäst den svarta kabeln till en lämplig metall marken nära mätaren. Om metallen där jordledningen är målat, skrapa bort färgen att ge en stark mark. Skarva den vita tråden i bilens befintliga mätare ljus ledningsnätet. Du kan också ansluta den till en 12V strömkälla, om det finns en tillgänglig. Starta motorn för att säkerställa att mätaren läser turbo uppsving nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96311.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.