Hur Sänk den bakre delen av min bil

Den markfrigången på en bil kan ha en dramatisk inverkan på dess hantering och väghållning. En lägre fjädring placerar hela bilen närmare vägen för en lägre tyngdpunkt, vilket kan minska krängning och förbättrar stabilitet och grepp. En lägre suspension kan också göra en bil ser bättre. Det bästa sättet att sänka den bakre delen av bilen är att installera prestanda sänkningsfjädrar. Det bör noteras att man inte ska ändra bakvagnen utan även modifiera framvagnen, eftersom behandlingen kan påverkas negativt. Saker du behöver
Ordet jack Sida 2 Jack står
lug skiftnyckel set
hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta. Lossa muttrarna till bakhjulen. Lyft den bakre delen av bilen med en domkraft och sänka den på pallbockar. Avsluta ta bort muttrarna och bakhjulen.
2

Ta bort de bakre fjädrarna. På vissa bilar, kan detta vara en mycket enkel procedur. Om våren är en separat enhet från chocken, placera en domkraft under bakre länkarm eller axel. Palla upp suspensionen precis tillräckligt för att stödja påtryckningar från chocken.
3

Ta bort den nedre chock bulten. Sänk domkraften och fjädring. Detta bör göra det möjligt för bakre spiralfjädern dras tillbaka från avstängning. Om det fortfarande finns spänning på våren använder en fjäder kompressor för att komprimera det tillräckligt för att dra tillbaka den från bilen. Det är en god idé att konsultera en verkstadshandbok för just ditt fordon så att det korrekt förfarande följs för demontering och montering av fjädrarna.
4

Montera sänka våren i ditt val och sätta den på plats . Ofta installerar en sänkning våren är lättare än en stock våren eftersom det är kortare och ger fler avslut.
5

Jack upp suspensionen så att den nedre chock och bulthålet i suspensionen är på samma höjd. Sätt i chock bulten och dra åt den med en hylsa och ett spärrskaft. Upprepa för den andra sidan av bilen.
6

tillbaka hjulen. Sänk bilen bort av domkraften. Dra åt hjulmuttrarna med rätt inställning med en rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96501.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.