Hur man byter de främre högtalarna på en 2002 Jeep Liberty

The Liberty är en Jeep modell som var utformad för att rikta marknaden sport utility. Den Jeep Liberty avtäcktes först 2002. Oavsett om det är en 2002 Jeep Liberty eller en nyare modell, en av de första eftermarknaden uppgraderingar bilägare gör är att installera ett bättre stereo. De främre högtalarna på Jeep Liberty är en lättillgänglig del av ljudsystem, och kan lätt ändras med bara några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Jeep panel Tool Review stjärnskruvmejsel
ersätter högtalare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna dörrpanelen. Öppna dörren och leta reda på två skruvskydden. Den 2002 Jeep Liberty har en täckt skruv nära dörren frigöringsspaken, och en andra inuti pull koppen på insidan av dörren. Använd verktyget Jeep panelen att poppa ut skruvskydden. En liten kniv kommer också att arbeta. Med skruven täcker bort, använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna.
2

Pop dörrpanelen utanför dörren. Använd verktyget Jeep panelen att bända runt kanten av dörrpanelen. Som du arbeta dig runt kanten av panelen, kommer du pop öppna alla av panelens klämmorna, tills hela panelen kommer fri och kan tas loss från dörren. Observera att Högtalarkablar och signalkablar till Jeep förarsidan kontroller kommer fortfarande tjuder panelen till dörren.
3

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort fabriken högtalarna från dörrpanelen. Talarna som kommer installerade på 2002 Jeep Liberty kommer att knytas till dörren panel med tre skruvar. Ta bort skruvarna, dra ut högtalarkablarna från högtalarens baksida. Anslut högtalarkablarna på baksidan av den nya högtalaren
4

. Håll högtalaren i position mot dörrpanelen och skruva det på plats. Observera att skruvhålen på nya högtalare kan skilja sig från den position av hålen på de ursprungliga fabriksinställningarna högtalarna.
5

Sätt dörren tillbaka panelen på dörren. Tryck ordentligt hela vägen runt kanten av dörrpanelen att snäppa klämmorna på plats. Byt ut skruvarna i pull cup och vid dörren frigöringsspaken, sedan dölja dem med skruvskydden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86169.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.