Hur man installerar ett eget stick Skift

Få ut mesta möjliga av din prestanda bil så småningom kommer ner till små förändringar som att sätta i en anpassad kort kastlängd shifter eller annat eget stick skift. Åtkomst till monteringen är den svåra delen av arbetet på vissa bilar. Själva swappen är ett enkelt jobb som förvandlar mjuka lager shifter in en precision som garanterar snabbare växlingar. Saker du behöver
skruvmejsel
mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

bort växelspaksknoppen från pinnen och dra upp läder eller vinyl boot. Ta bort eventuell gjutning som gör tillgången till de nedre delarna svåra.
2

Bestäm placeringen av länken bultarna under växelspaken. Vissa bilar kräver avlägsnande av länksystemet från under bilen. Ta bort skruvarna som håller kopplingen på plats och skjut enheten ut. Haka några kablar eller bultar vagn exponeras kopplingen drar ut.
3

Dra länkaggregatet från huset tillsammans med några gummistövlar som återstår. Ställ kåpan åt sidan och lägga ut den nya kopplingen.
4

Smörj de nya bussningarna om detta rekommenderas av tillverkaren och ställa dem på plats i huset. Testa montera den nya kopplingen och verifiera att det fungerar smidigt i huset. Räkna med svag sida till sida rörelse innan slutlig installation.
5

Fäst kopplingen i huset med de ursprungliga fästpunkterna. Justera bolt täthet som krävs för en väl fungerande församling.
6

Sätt kopplingen huset på plats och anslut skift montering till transmissionen. Kör genom växlarna med att kontrollera var och en hamnar rätt.
7

Byt ut formning och dra skon över pinnen. Skruva växelspaksknopp på pinnen och anpassa den efter önskemål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94893.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.