Hur du anpassar en GUI 2006 Acura Tl

Det finns olika dekaler tillgängliga som du kan använda på din 2006 Acura TI för att ge det ett personligt utseende. Vanligen använda dekaler är ränder eller flammor som ger din bil en klassisk look. Dekaler kommer i en mängd olika färger, storlekar och stilar. Dessa kan köpas på auto butiker eller online. De kan tillämpas själv. Saker du behöver
Etylalkohol
luddfri trasa
sprayflaska med såpvatten
dekal
Sugskrapa
slagtork
Visa fler instruktioner

1

tillämpa vissa av etylalkohol med luddfri trasa till området för din Acura som du vill använda dekalen. Detta kommer att rengöra området och ta bort eventuella vaxer, smuts eller olja resthalter som kan hindra dekalen från att fastna ordentligt.
2

Mätta rengjorda området med tvål och vatten blandning. Dra av vax papper från baksidan av dekalen och spraya på baksidan av det med tvål och vatten samt. Placera dekalen på våt yta.
3

Skjut dekalen runt försiktigt tills det är i önskad position. Var noga med att inte riva dekalen medan du gör detta. Placera skrapan på mitten av dekalen och gnugga från mitten utåt. Detta kommer att pressa allt vatten ut från under dekalen, att avlägsna bubblor. Gör detta tills alla bubblor är borta.
4

föna dekal på lägsta värme inställningen tills det är helt torrt. Skala bort det översta lagret av vax papper från dekalen.
5

släcka den exponerade dekal med tvålvatten blandning en gång. Gummiskrapa allt vatten ur det en gång för att säkerställa full vidhäftning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86972.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.