Hur man installerar ett Shock Infoga i en Porsche

Strut skär hjälpa bilar deal med ojämn beläggning genom att absorbera stötar och hindrar dem från att överföras till föraren. Porsches är högpresterande tyska sportbilar som omfattas mycket stress på sina chock insatser när de drivs vid höga hastigheter. Byte av chocker är nödvändigt från tid till tid som de slits ut och blir långsammare. Byta en chock insats kan ta större delen av en eftermiddag. Saker du behöver
Bil jack
stödbenet
Wrench set
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Drive Porsche till en tydlig , plan yta. Sätt Porsche i parken, dra åt parkeringsbromsen och stäng sedan av bilen. Skjut en domkraft under Porsches främre högra lift punkt, sedan höja upp bilen tills stödbenet kan glida i. Upprepa denna process för den vänstra sidan också. Se till att Porsche är stabil på läktarna innan avancera till nästa steg.
2

bort hjulen med en hylsnyckel eller med en säkerhet nyckel om du använder stöldskydd klackarna på dina hjul. Håll muttrarna på en skyddad plats där de inte försvinner eller sprids av en vandrande armbåge. Unbolt muttern på stoppet av stötdämparen på höger fram fjädring, återigen placera mutter och bult någonstans där det inte kommer att gå förlorade.
3

Unbolt lastappen på botten av stötdämparen som ansluter chocken till botten av upphängningsarmarna. Dra ut sprinten och sedan dra ut stötdämparen. Placera stötstaget ner på golvet och skjut fjädern från staget att exponera chock insatsen.
4

Skjut ny chock insats i den gamla fjädern. Det är bäst att också byta ut fjädern vid byte av chocken insatsen, som fjädrar slits liksom. Placera den nya chocken på botten av suspensionen genom att skjuta bulten in och bultning den på plats med en skiftnyckel. Skjut sedan toppen av stöttan i toppen av upphängningsarmen setup och skruva den på plats. Upprepa denna process för de övriga stagen som du vill ersätta chock skär. Sätt tillbaka hjulen på framsidan av Porsche och sedan sänka bilen med en domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96297.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.