Hur man installerar Steeda Tallrikar Caster Camber på en Mustang

Om du har sänkt din sena modell Mustang för bättre hantering, kan fjädringsgeometri vara mindre än idealisk. Detta i sin tur kan påskynda däckslitage och även ha negativa effekter på bilens väghållning och stabilitet. Steeda caster /camber plattor ersätter lager övre strut plattor och tillåta att upphävandet av ett sänkt Mustang ställas till rätt specifikationer. Dessa plattor kan installeras i en eftermiddag med rätt verktyg. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
hjulblock
Däck järn
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Borrmaskin
Mutterdragare
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan, jämn yta. Öppna huven. Lossa och ta bort de två muttrarna och en bult som håller varje platta factory anpassning till strut torn.
2

Lossa muttrarna som håller framhjulen på. Lyft framsidan av Mustang med en domkraft och sänka den på pallbockar på vardera sidan. Placera hjulblock runt bakhjulen. Slutför bort hjulen och hjulmuttrarna.
3

Placera domkraft under nedre länkarm, och jack upp staget precis tillräckligt för att stödja vikten av staget.

4

bort toppsträvan muttern (i mitten på staget) med en mutterdragare. En mutterdragare behövs för detta, eftersom försök att vrida muttern med en hylsa kommer helt enkelt att vrida staget på samma gång. Ta bort brickan och gummigenomföringen under muttern.
5

Ta inriktningsplattan från fjäderben. Ibland inriktningsplattan hålls lätt på plats med ett par nitar. Om detta är fallet, borra bort nitarna med en borrmaskin.
6

Sänk domkraften långsamt tills toppen hos stöttan är under toppen av fjäderben. Avlägsna den nedre inriktningsplatta och bussning fäste. Sänk inte uppskov för långt, eftersom upphängningsfjädern kommer ut om staget sänks för mycket.
7

Konsultera anvisningarna som följde med Steeda caster /camber plåtar för att avgöra vilken kombination av bussningar och distanser som behövs för just din modell av Mustang.
8

Montera den nedre plattan under fjäderben, skjuta reglarna på den nedre plåten genom hålen i fjäderben. Installera den övre inriktningsplatta över tapparna. Gänga på muttrarna och dra åt dem med en hylsa och en spärrnyckel.
9

Montera övre bussning och hylsa på änden av staget och sedan installera strut muttern. Dra åt muttern till 56-90 fot-pounds med en momentnyckel.
10

Installera den övre bussningen och spacer, och säkra staget med den övre muttern. Upprepa ovanstående steg för den motsatta sidan. Sätt tillbaka hjulen och sänk bilen tillbaka till marken. Har en anpassning butiken anpassa fjädring till dina specifikationer när caster /camber plattor är installerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96296.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.