Hur man tar bort My Jensen 315X CD Från Dash

Jensen CD315X är en AM /FM in-dash CD -spelare som har en löstagbar frontpanel , 35W x 4 maximal uteffekt , röd LCD-display och en uppsättning av två - kanals förförstärkare utgångar för att använda en extern ljudförstärkare . Borttagning av Jensen CD315X från bilen tar bara några minuter att fylla när du använder egenutvecklade borttagning nyckel medföljer radion . Borttagning av radion kan vara nödvändig för att ändra en felaktig enhet eller ersätta en utbränd säkring , förbud att enheten slagits på . Saker du behöver
borttagning skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort fronten från radion genom att trycka på " Release " -knappen på högra sidan av enheten , samtidigt som du lyfter fronten ut .
2

in den smala änden av avlägsnandet skiftnyckel i det lilla hålet ovanför den högra sidan av CD-öppningen . Dra försiktigt ut den högra sidan av enheten från bilens instrumentbräda .
3

Ta bort nyckeln och för in verktyget i det lilla hålet på vänster sida av enhetens CD-öppningen . Fatta tag på båda sidor av enheten med händerna och dra ut radion helt från fästet chassit .
4

Lossa kablaget ansluts till baksidan av enheten tillsammans med antennkontakten för att slutföra borttagningen process . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84716.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.