Hur anpassar jag en 1988 Ford Ranger?

Ford Ranger debuterade under 1983 års modell som Fords kompakta lastbil erbjudande innebar att konkurrera med Chevrolet S-10 och Toyota Truck. Den 1988 Ranger var det sista året för den första generationen av denna kompakta lastbilar och erbjöds med ett urval av regelbunden eller förlängda hytten och korta eller långa versioner säng. Basen Motorn var en rak fyrcylindrig, medan top of the line modeller som drivs av en V-6 motor. Instruktioner
1

Switch ut dem fabriken fälgar efter något med lite mer stil. Alla 1988 Ranger lastbilar var utrustade med stålfälgar, med undantag av den låga volymen STX trim som hade fabriken legeringar. Stålfälgar är benägna att rost och en ny uppsättning aluminiumfälgar kommer att klä upp din lastbil.
2

Byt fabriken grillen med en eftermarknad modell. Den 1988 Ford Ranger grill presenterade en omfattande användning av plast i sin konstruktion. Denna plast är benägen att nedbrytning från elementen. Bortom ökad hållbarhet, kan en kromad grill insert lägger också allvarliga stil till din kompakt lastbil.
3

Lägg en störtbåge till din lastbil säng för en aggressiv off-road look. Dessa sängen monterade störtbågar kan ge säkerhet i händelse av en vältning, samtidigt ger din bil en robust visuell estetik.
4

Lägg dimljus, eller som vissa kallar dem KC lampor, till din störtbåge för ökad synlighet i svagt ljus terrängförhållanden situationer. Dessa lampor kan lägga ännu mer till det aggressiva utseendet på din lastbil och även hjälpa dig att manövrera genom spår med lätthet eftersom deras höga placering på störtbåge möjliggör ett brett spektrum av belysning framför din bil.
5

bort din lastbil metall bakluckan och ersätta den med en lätt netto stil grind. Detta är ett billigt alternativ till att ersätta ett beat upp bakluckan och kan också öka din lastbil aerodynamik, vilket gav en liten ökning av bränsleekonomi samtidigt lägga en nivå av anpassning till din Ford Ranger lastbil.
6

Lägg en eftermarknad avgassystem tips till din 1988 Ford Ranger för lite mer stil poäng. Standarden slutrör den här lastbilen är ett rakt snitt stål modell, men att lägga en stiliserad tips på det kan verkligen göra din lastbil glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96238.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.