Hur man lyfta en Jeep Cherokee tre tum

Jeep Cherokee är en populär SUV med människor som ändrar sina fordon för off-road körning. Den Cherokee är en enkel bil att installera en hiss kit på att höja chassit för att rymma större däck. Drivlinan består av solida axlar, både fram och bak. Det finns många typer lift kit tillgängliga. En komplett suspension kit, inklusive nya fjädrar, stötdämpare och bromsledningen sänkning hårdvara är ett bra alternativ. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
Fjäderkompressor
hylsnycklar
Hylsnyckel
Skiftnycklar
Luftkompressor
Mutterdragare
Show Mer Instruktioner
1

Lyft bilen och ställ den på pallbockar. Använd fyra pallbockar så att alla hjulen är uppe i luften.
2

Använd mutterdragare för att ta bort hjulen och däck. Lossa bromsoken och ta bort dem från deras fästen, knyt upp ur vägen. Ta bromsskivorna och ställ dem åt sidan.
3

Ta bort de främre vingla länkarna bar tryckfall, koppla sedan bort den främre spåret bar. Lossa främre stötdämpare, ta sedan bort dem. Använd en fjäder kompressor för att komprimera de främre spiralfjädrar. Ta bort fjädrarna.
4

Installera spåret bar sänka fästet, sedan installera spåret bar. Installera den nya främre fjädrarna, sedan installera de nya främre stötdämpare. Installera den nya främre länkar krängningshämmare.
5

tillbaka främre bromsskivorna och bromsok.
6

Lossa bakre krängningshämmare. Ta bort de bakre stötdämpare.
7

Ta bort de främre och bakre fästbultarna för de bakre bladfjädrar. Ta bort de fyra U-bult muttrarna som håller bladfjädrarna till bakaxeln, ta bort dem bladfjädrarna.
8

Installera de nya bladfjädrar. Det är enklast att installera dem från deras främre fästen först, sedan fästa den bakre delen av fjädrarna till bojor.
9

Montera bakaxeln till de nya bladfjädrar med de ursprungliga U-bultarna. Montera de nya chocker och sätt tillbaka den bakre spåret bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86453.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.