Hur göra min Honda Faster

Förutom att vara mycket populär som pendlare, Hondas är också ofta används som utgångspunkt för vad som kan vara en mycket snabb bil. Även om vissa Hondas lämnar fabriken i en ganska sportig staten (S2000 roadster och versioner Si, till exempel), det finns alltid utrymme för förbättringar, även med de modeller som är speciellt utvecklade för att gå fort. Det finns också många olika strategier som kan vidtas för att göra en Honda snabbare, från mer kraft till lägre vikt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg Electronic Specialty bildelar
Visa fler instruktioner
1

Lägg strömmen till motorn. En snabbare Honda börjar oftast med en mer kraftfull motor. Byt lager och restriktiva avgassystemet med en större diameter avgassystem och prestanda ljuddämparen. Detta kommer att få spenderas avgaser ur motorn snabbare, vilket gör att motorn kan användas mer effektivt och därmed mer kraftfullt. På insugssidan, byt rutan lager luft, vilket begränsar flödet av inkommande luft, med en kall luftintag. CAI: s stora filter och större diameter kanaler slangar mer kall, tät luft till motorn, vilket är bra för makten. Omprogrammering av motorstyrenheten, eller ECU, är ett bra nästa steg. Detta kommer att ändra inställningarna för timing och ändra hur mycket bränsle och gnista motorn får mer resultatinriktad inställningar. För de största vinsterna, har motorn turboladdad eller överladdade med en ansedd butik.
2

Förbättra kurvtagning förmåga. Hondas tar mycket väl till fjädring ändringar. Installera en uppsättning justerbara prestanda chocker och styvare sänkningsfjädrar att sänka tyngdpunkten och minskar kroppens rulle. När du har sänkt bilen, installera större krängningshämmare för en ännu mer dramatisk förbättring i hanteringen. Krängningshämmare bult till upphängningsmekanismen på vardera sidan av bilen och tvinga insidan däcket mot marken när bilen går runt ett hörn. Styvare bussningar i stället för de mjuka gummibussningar gör att bilen känns vassare och mer lyhörd, som kommer fjäderben barer som skruva dit mellan chock tornen och minska chassi flex.
3

Installera segare däck och bredare hjul för att ytterligare öka kurvhastigheter. Bredare hjul gör att du kan installera bredare däck, öka din kontaktyta (hur mycket däck som faktiskt kommer i kontakt med vägen). Byte av däck med de med en mjukare förening kommer att förbättra greppet.
4

Uppgradera bromsarna. Det är en bra idé att öka din Hondas stoppa förmåga om du uppgraderar makt och hantering. Cross-borrade skivor och prestanda bromsbelägg är en billig uppgradering. Eller, om du vill få mer extrem, installera en stor broms kit, som ersätter de stock bromsok och rotorer lager med större.
5

Ljusare bilen. Vikt är fiende till hastigheten. Sprida lite pounds från din Honda genom att ta bort lager sätena och ersätta dem med lättare, ett stycke race hinkar, vilket också kommer att hålla dig i långt bättre än de stock säten. Om du verkligen menar allvar med att minska vikten, dike baksätet om du inte behöver eller använder dem. Avlägsna mattor och ljuddämpande material samt och installera ett tunt lager av lätt mattan. Det finns också en hel del företag som gör ljusare yttre delar (huv, trunk, även fendrar) för Hondas som är tillverkade av kolfiber eller glasfiber. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84247.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.