Hur man gör en Subaru Legacy Faster

Subaru Legacy har varit en av Subarus mest sålda modellerna sedan den infördes 1989, med en nästan kult-liknande följande av fans. Under åren har det sålts i 2,2-liters och 2,5-liters versioner och i sugmotorer och turboladdade varianter. Tack vare sin all-wheel-drive-plattform, tar det också bra att tillsatsen av mer makt, eftersom det redan finns en sådan perfekt väghållning. Instruktioner
1

Installera en mer lättflytande avgaser. En större främre rör, som den 3-tums en gjorts av Cobb, tillför energi till motorn genom att evakuera avgaserna snabbare. Dessa finns med katalysator för utsläpp efterlevs eller utan en. För att slutföra avgaserna, installera en större diameter dubbelt avgassystem från katalysatorn ryggen som ger mindre begränsningar.
2

Använd en Cobb Tuning AccessPort att programmera om motorns elektroniska styrenhet (ECU) med mer aggressiv kurvor för bränslet och gnista leverans av motorn. Du kan också installera en omprogrammerad ECU från Jet ingenjörer som gör samma sak.
3

Installera en kall luftintaget, som en från Blitz, i syfte att minska den begränsning av insugsluft . Detta ersätter den restriktiva fabriken intaget med en mer lättflytande intag. K & N har även en kall luftintag för Legacy.
4

Installera en större intercooler från ett företag som AVO. Detta är en av de bästa sakerna du kan göra för din Legacy. En effektivare intercooler låter turbon och motorn köras betydligt svalare och producera mer makt. Detta är ett särskilt viktigt komplement om du har skrivit upp laddtrycket på din turbo, eftersom det nu kommer att producera mycket mer värme.
5

Installera en eftermarknad boost controller för att öka mängden luft som turbo matar motorn. Se bara till att du inte höjer det så högt att det kan skada motorn. Som levereras från fabrik, Legacy turbo har en relativt konservativ uppsving ringt in för att främja tillförlitligheten. Men det finns också makt som inte används.
6

Byt vev lager Legacy och remskivor generator, vilket är vad som driver motorns bälten, med lättare remskivor som minskar tjuvanliggning på motorn och gratis up ström. De förbättrar också gasrespons och uppmuntra motorn rev snabbare.
7

Delta i ett racing eller körskola. Bara för att din bil är snabb betyder inte att du vet hur man använder sin fulla potential. Delta i en körskola som den som erbjuds av Bondurant att lära dig hur du kan maximera din bils förmåga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95030.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.