Hur man kan förbättra bromsprestanda för en Duramax Diesel

Pickups utrustade med en Duramax diesel motor kan producera uppemot 300 hästkrafter och 520 pund fötter vridmoment direkt från fabrik. Sådana imponerande lager strömspecifikationer gör dessa fordon idealisk för souping upp med eftermarknaden delar, eller med hjälp av att dra tunga laster. Dock är förmågan att stanna effektivt lika viktigt som förmågan att gå fort. Uppgraderingar till bromssystem för fordon som drivs med en Duramax diesel motor är ett sätt att säkerställa att din bil kommer till en trygg, pålitlig stopp oavsett vart du går eller vad du dragande. Saker du behöver
avgasbroms kit
Eftermarknad bromsok
Aftermarket bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Köp en avgasbroms för din specifika modell och år för Duramax diesel pickup. Installera avgasbromsen för att ge motorbroms bistånd, vilket kommer att hjälpa till att bromsa bilen ner utan att alla stress retardation på standarden pad och rotorer broms komponenter. Genom att placera en fjäril ventil i bilens avgassystem, begränsar en avgasbroms kraftigt flödet av avgaserna när gaspedalen släpps, vilket ger bromskraft till själva motorn.
2

Installera eftermarknaden, uppgraderade bromsok till duramax diesel-utrustat fordon. Applikationsspecifika eftermarknaden bromsoken tillåter installation av större bromsbelägg, vilket i sin tur ökar ytan på bromsbelägget gör anslutning till rotorn när du trampar på bromspedalen. Den ökade ytan bidrar till att minska den mängd värme som alstras av friktionen mellan de två komponenterna mötet, vilket minskar slitaget på fordonets rotorer och hjälpa till att minska stoppsträckan.
3

Installera eftermarknaden bromsbelägg, gjord för att passa de bromsok installerade i steg 2. Välj kuddar som är gjorda av hög kvalitet keramiska och metalliska material. Keramiska bromsbelägg bidra till att öka bromsprestanda genom att skapa ytterligare friktion att stoppa bilen snabbt och säkert utan att producera hög värme. De keramiska i dynan, vilket är ett slipmaterial, hjälper också att hålla rotorn yta fri från rost och föroreningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96205.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.