B303 kamaxlar Specifikationer

Den B303 är en eftermarknad kamaxel särskilt utformade för Ford Mustang 5.0L V8 motor. Du kan använda B303 kamaxel med Mustanger från så tidigt som 1985, eller med något annat fordon som har en 302 motor med en rulle tappet cam. Kamaxeln rekommenderas för Mustangs med en manuell växellåda. Du kan behöva installera andra eftermarknadsprodukter på din bil med denna kamaxel för att maximera effektiviteten. Varje installation, modifieringar eller uppgraderingar skall göras av en professionell. Allmän Kamaxel Specifikationer

B303 kamaxel har en hydraulisk lyftare på hjul och en rocker ratio på 1,6. Eftermarknaden kamaxel officiella artikelnummer är M-2650-B303. Kamaxeln ger motorn bättre vridmoment vid låga varvtal, mer high-end hästkrafter, och en anständig tomgång.
Intag Specifikationer

intaget öppnar vid 5 grader innan övre dödpunkten (BTC) och stänger vid 39 grader efter nedre dödpunkten (ABC). Inloppsventilen har en total öppning varaktighet 284 grader och total stängning längd 224 grader. Intaget har en lob lyft på 0,3 inches och en ventil lyft på 0,48 inches. Intaget har en lob center av 107 grader.
Avgassystem Specifikationer

avgasventilen öppnar vid 49 grader före nedre dödpunkt (BBC) och stänger vid 5 grader BTC. Avgasventilen har en total öppning varaktighet 284 grader och total stängning längd 224 grader. Intaget har en lob lyft på 0,3 inches och en ventil lyft på 0,48 inches. Avgassystemet har en lob center av 117 grader. Addera Allmän information

Fordon med elektronisk bränsleinsprutning (EFI) Systemet måste ha en massa system för luft-induktion för B303 kamaxel att fungera korrekt. Du bör kontrollera kolven och ventilspelet för att säkerställa en korrekt passform. Du bör använda en hi-stall momentomvandlaren om du använder B303 kamaxeln på ett fordon med automatisk växellåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96204.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.