LED Backljus Kopplingsinstruktioner

Lysdioder, eller lysdioder, kan installeras i bilar. Byta din traditionella glödlampor med omvänd LED-lampor har flera fördelar. LEDs är ljusare än traditionella glödlampor, men drar mindre ström, vilket sparar energi. LED har också en längre livslängd än glödlampor. Med LED-lampor som lyser när du är i backläge hjälper dig se utrymmet bakom dig tydligare när du backar, på grund av den ljusare belysning LED rösterna. Instruktioner
1

Avlägsna bakljus luckan, som ligger inne i bakluckan på bilen. Avlägsnandet Metoden varierar beroende på märket på bilen, men de flesta antingen snäpper på plats eller är fästa med två till fyra stora plastmuttrar som kan vridas upp för hand.
2

Vrid omvända glödlampshållaren moturs tills du kan dra ut lampan och hållaren.
3

Tryck försiktigt i motsatt ljuskällan och rotera moturs runt en kvarts varv, dra sedan ut den.

4

Läs lampan tryckt på basen av gamla backljus. Använd detta nummer för att välja en kompatibel LED motsvarande glödlampa. Du kan köpa LED-lampor på stora bildelar butiker.
5

Placera LED-lampa i den omvända ljus hållaren, och vrid ett kvarts varv medsols tills den sitter på plats.

6

Testa LED-lampa innan du helt installera det genom att be någon annan att starta bilen och lägga den i omvänt. Titta att se om lysdioden lyser. Om den inte gör det, kan du ha antingen en defekt eller oförenligt glödlampa. När testet är klart, stäng av bilen och sätta tillbaka den i parken.
7

Placera den omvända ljus hållaren tillbaka till bakljusaggregat. Vrid den omvända ljus hållaren medurs med händerna tills det stramar.
8

tillbaka locket, vilket med största sannolikhet kommer antingen snäpper tillbaka på plats eller kräva återfästa 03:58 nötter.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85061.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.