Hur Wire en Loud Horn Relay

Hornet i bilen är bra för att få din väns uppmärksamhet när du passerar honom på gatan, men egentligen, inte för mycket mer än så. Folk ganska mycket ignorera bil horn i dessa dagar. Vad du behöver är ett horn som kommer att få uppmärksamhet av förare runt dig när du behöver det mest. Med andra ord, ett högt horn. Du måste installera ett relä, men i syfte att förse de högre aktuella behov i högljudda horn. Saker du behöver
Avbitare /strippor
Wire crimpers
4 flatstift, 2 gula, 2 blå Sida 2 ringkabelskor, 1/4-tums diameter, gul Sida 2 gula butt kontaktdon
8 fot av 12-gauge röd tråd
8 fot av 12-gauge svart tråd
8 meter av 16-gauge blå tråd
30-amp säkringshållare
Visa mer Instruktioner
1 En högtalare horn.

Lokalisera och säkert montera horn och relä. Detta bör vara inom 4 meter från batteriet.
2 Wire strippor.

Strip 1/8-tums från röda 12-gauge wire genom att dra i kabeln med strippor och dra i vajern ut. För in kabeln i en gul spade klack och stadigt crimp kontakten genom att klämma den med VECKARE. Anslut denna till kontakten märkt 87 på reläet.
3 Ett bilbatteri.

Drag den röda kabeln till den positiva polen på batteriet på ett säkert sätt, undviker nypa och pekar skrapa. Klipp kabeln med avbitare vid terminalen, lämnar slack för tråden att röra sig. Strip 1/8 av en tum av tråd och crimp en gul ändskarv till tråden. Anslut säkringshållaren till den andra sidan av stumskarv och crimp ordentligt. Infoga och krusa en gul ring terminal till den andra änden av säkringshållaren och placera den i närheten av batteriet.
4

Crimp annan gul spade klack till den kvarvarande röda kabeln och anslut denna till nummer 30 på relä. Dra och anslut den andra änden till nya horn positiva ineffekt.
5

Strip 1/8 av en tum från slutet av 12-gauge svart tråd och pressa en gul ring terminal på slutet och fäst den till fast mark. Dra den andra änden till den negativa ingången av horn och anslut den.
6

Strip en kort bit svart tråd och anslut en gul spade öra till den och koppla detta till nummer 86 på reläet. Drag den andra änden till en fast grund och anslut kabeln i marken. Detta uppnås bäst genom att krympa en 1/4 ringkabelsko och bultning den till en solid grund.
7 Ett högt horn.

Anslut den röda kabeln till batteriets pluspol. Vanligtvis innebär avlägsnande av en mutter på batteriets pluspol och sätta-klämman på bulten och byte av muttern. Testa din nya horn

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86969.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.