Hur man tar bort en Saturn Key

Saturn fordon av alla olika märken och modeller har enkel tändning cylindrar precis till höger om rattstången . Dessa cylindrar är viktigt att engagera tändning med bilens nyckel , och om de inte fungerar på rätt sätt kan lämna dig fastnat i din uppfart . Om din nyckel fastnar i cylindern , kan du ta bort det på bara några minuter med hjälp av några enkla tweaks . Instruktioner
1

Vrid nyckeln i båda riktningarna för att försöka dra ut i dessa extrema lägen .
2

Förvandla din ratten hårt i båda riktningarna . Den Saturn kanske inte tillåter dig att ta bort din nyckel om hjulen är i en svår situation , och vrida hjulen kan lindra detta problem . Du bör också se till att din shifter är fast i " Park " läge
3

Spraya din nyckel och tändning cylinder med ett smörjmedel som WD - 40 . Detta kan tillåta dig att ta bort nyckeln med mindre friktion .
4

Placera en påse med is på knappen i cirka tio minuter . Nyckeln kan ha värms och utvidgas på grund av överanvändning , och detta kommer att låta den svalna och återgå till sin normala storlek .
5

bort panelerna runt instrumentpanelen för att se om det finns något som begränsar dig från att ta bort din nyckel eller vrida det som vanligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85877.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.