Hur ändrar jag Torkare på en Toyota Corolla ?

Toyota Corolla är en pålitlig , effektiv bil , men med tiden vindrutetorkarna kan bli sliten och behöver bytas ut . Slitna torkarblad kan minska synligheten och orsaka olyckor som annars skulle förhindras . Byte av torkarblad på en Toyota Corolla är ganska enkel och kan göras av vem som helst , oavsett om de är en teknisk novis eller en erfaren mekaniker . Köpa Blades

Besök en bildelar butik och be om hjälp att köpa rätt blad för din Corolla . Välj det bästa alla runt blad som du har råd och se till att få både förarsidan blad och passagerarsidan , eftersom de storlekar av varje kan variera .
Ta bort de gamla klingorna
< br >

Vänd bilen och vrid vindrutetorkarna på också . När torkarna på den högsta punkten i sin båge och är vinkelrätt mot marken , vrid torkarmotorn bort och stänga av bilen . Leta upp monteringsbult på svängtappen på baksidan av varje torkarbladet. Använd en skruvmejsel för att lossa stiftet och skjut bladet från bärarmen . Upprepa processen för andra torkare samt.
Installera New Blades

Jämför de två uppsättningarna av torkarblad mot varandra för att säkerställa korrekt passform och därefter skjut ett nytt blad på monteringsarmen av torkarna . Skjut monteringstapp på plats på baksidan av torkarbladet och snäpp det på plats . Upprepa detta för den andra kniven och vrid torkarna på att återlämna dem till deras normala rastplats vid basen av vindrutan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83609.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.