Hur du anpassar en 2003 Toyota Tacoma PreRunner

Den 2003 Toyota Tacoma PreRunner är en medelstor lastbil med en måttligt drivna V6-motor. Detta gör den till en bra kandidat för att vara ett milt modifierad helg trail krigare. Med en suspension lift kit, större däck och några off-road tillbehör, kommer ditt PreRunner kunna navigera lätt till måttlig spår utan att offra dess förmåga att få dig fram och tillbaka till jobbet varje dag. Om du vill ha en off-road truck, är PreRunner en bra bil att börja med. Saker du behöver
Off-road fälgar och däck
Suspension lift kit
Winch
Visa fler instruktioner
1

Installera off-road däck med en aggressiva slitbanemönster och fälgar med pärla lås. Off-road däck med aggressiva mönsterdjup design hjälper ett dragfordon vinst i lera eller på löst grus. Vulstlås fälgar är hjul med skruvar på sidan av dem. Skruvarna fästa däcket på fälgen och eliminera möjligheten av däcket att fastna i leran och spinning på fälgen. Vulstlås fälgar tillåter dig att köra däck med mycket lite däcktryck. Detta maximerar dragkraften.
2

Installera en hiss kit för att ge utrymme för de större däcken samt att öka mängden utrymme mellan botten av trucken och marken. En suspension lift kit är arbetsintensiv men med måttlig förståelse av fjädringssystem, kan uppgiften vara klar. I vissa fall kan anpassade tillverkning behövas. Detta beror på graden av hissen du vill uppnå.
3

Installera en vinsch framtill pumpningselementet av PreRunner. Fordon återhämtning är viktigt, speciellt om du någonsin planerar att trail ride ensam. Terrängfordon med lindriga förändringar ofta fastnar i otrygga positioner som gör bilen obrukbar. Med en vinsch installerad, kan du dra bilen ur lera eller av en fallna träd själv. En vinsch har en lång metall kabel som sveper runt en axel på vinschen elmotor. Motorn stängs och sveper stjäla kabeln runt skaftet, vilket drar bilen ur skadar vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84137.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.