Nitto Trail Grappler Specifikationer

The Nitto Trail Grappler är en högpresterande terränggående däck producerat av Nitto Tire USA, producerar Inc. Nitto fem olika varianter inom Grappler linje: Dura Grappler, Terra Grappler, Dune Grappler, Mud Grappler och Trail Grappler. Den Trail Grappler är Nitto s senaste tillskottet i Grappler linjen. Mud-Terrain Jämfört med All-Terrain

flesta lastbilsdäck kan separeras i all-terräng och lera-terrain däck. En begränsande faktor för mud-terrain däck har alltid varit att sådana däck kräver stora, öppna ytor mellan slitbaneklackar att tillåta lera att falla bort. Detta mönster ger också däcket att gräva i mjuka ytor och underhålla dragkraft. Denna typ av öppen-klacken mönster, dock är inte idealisk för on-road prestanda där en stramare slitbanemönster ger överlägsen torra underlag och vatten evakuering.
Trail Grappler mönsterdesign

Trail Grappler är en ny design som innehåller den all-terrain däckmönster av Nitto Terra Grappler i mittdelen av slitbanan, samtidigt som man utnyttjar en mer aggressiv mud-däck mönster på insidan och utanför kanterna. Detta ger överlägsen off-road dragkraft i lera och lös jord samtidigt som den ger bättre på väg prestanda jämfört med en dedikerad mud-terrain däck.
Däck konstruktion och design

Trail Grappler är en DOT-godkända radialdäck som innehåller tre polyester, två nylon och två bälten stål för att ge utmärkt motståndskraft mot punktering. Sidoväggarna är tre-skikts polyester.

Trail Grappler är utrustad med hjälpmedel sten utmatning i den yttre slitbanemönstret för att hålla stenar från att bli inbäddade i däcket. Den centrala delen av slitbanan siped (hundratals små skåror skurna i dragtappama) för att förbättra isiga-och våt-väg dragkraft. Däckskuldrorna är förstärkta för att öka motståndskraften mot skador under off-road utflykter.
Storlekar och priser

Trail Grappler är inte tillgänglig i en mängd olika storlekar. Däcket är inte gjort i en 15-tums storlek och det finns bara en variant gjord på en 16-tums storlek. Detta däck är att stor diameter eftermarknaden hjul och rymmer hjul upp till 24 inches. Priserna börjar på runt $ 290 per däck för minsta Trail Grappler och gå upp till ca $ 730 per däck för den största.

LT285/70R16 E 125/122P, den minsta storleken som erbjuds, har en uppblåst diameter på 31,89 inches, en bredd av 11,50 inches och en maximal belastning av 3,640 pounds vid ett tryck på 80 psi. Den största storleken, den 38.13.50R24LT E 123Q, har en uppblåst diameter av 37,72 inches, en bredd av 13,82 inches och en maximal belastning av 3,415 pounds vid ett tryck av 65 PSI.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87289.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.