Hur man installerar ett Performance Chip på en 1999 Mustang Cobra

Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company, först introducerades 1964 och fortfarande i produktion och med januari 2011. Cobra är en speciell högpresterande variant av Mustang som gjordes tillgängliga under vissa år, inklusive 1999. Den 1999 Cobra drevs av en sugmotor 4.6L V-8 motor som producerade 320 hästkrafter utan modifieringar. Liksom alla nyare fordon, använder 1999 Cobra en dator ombord för att styra olika prestanda-relaterade uppgifter. Denna dator kan programmeras om för maximal prestanda genom att installera en prestanda chip. Saker du behöver
10mm Hylsnyckel
7mm Hylsnyckelsystem
5.5mm Hylsnyckelsystem
Tänger
Skrubber Pad
tandpetare
Visa mer Instruktioner

1

Dra spärren Huvlås, belägen nedanför och till vänster om ratten.
2

Dra nivån Huvlås, som ligger direkt under huven och strax ovanför Mustang insignier . Lyft huven och fäst den på plats med huven bar.
3

Koppla bort den negativa (svarta) batteri kabeln genom att lossa bulten den ansluter kabeln till batteriet med tång, då lyfter upp ledningen.
4

Dra upp plasten panel lucktätningen på passagerarsidan av fordonet. Detta är den remsa av plast ligger precis ovanför bilens golv. Det kan tas bort genom att sätta fingrarna mellan paneler och mattan och lyft uppåt. Det bör finnas tre elektriska anslutningar undertill.
5

Ta bort de två 7mm skruvar som håller fästet som håller de tre elektriska anslutningar på plats genom att lossa dem med 7mm hylsnyckel och sedan ta bort dem för hand. Du bör kunna se själva datorn under de elektriska kontakterna.
6

Ta bort 10mm och 5.5mm bultarna som håller datorn på plats med 10mm hylsnyckel och 5.5mm skiftnyckel. Skjut datorn ur sin inhägnad. Ta av plasten täcker med dina tänger.
7

Skruva datorn fallet med din 5.5mm hylsnyckel.
8

bort plasten från J33-kontakt (den lilla , gyllene metallisk del av datorn med flera åsar) genom att försiktigt skrapa ut den med tandpetare.
9

Rengör J33-kontakten genom att först försiktigt gnugga den med gnugga pad tills kopparen är synlig, då rengör ytan med trasan och tvättsprit. Anslut prestanda chip till J33-kontakten på datorn
10

.
11

Sätt datorn i Mustang och re-säkra alla bultarna bort hela den här installationen i omvänd ordning.
12

täcka upp datorn genom att ersätta plasten lucktätningen bort i steg 4.
13

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet och dra åt anslutningen med din tång. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96184.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.