2000 Maxima Keyless Remote programmeringsinstruktioner

Nissan Maxima är en full-size, fyrdörrars sportbil som har varit i produktion i USA sedan 1976. Mer-senaste Maxima modeller, såsom 2000 Nissan Maxima, erbjuder ett keyless inresa tillbehör som gör det möjligt att låsa eller låsa upp bilens dörrar på distans, med att trycka på en enda knapp. Även om processen att programmera keyless inresa fob till 2000 Maxima kan verka komplicerat, kan det fyllas på bara några minuter. Instruktioner
1

Program keyless inresa fob till 2000 Nissan Maxima medan du sitter i förarsätet. Kontrollera att alla fordonets dörrar är stängda innan du påbörjar programmeringen.
2

Tryck på power "Lås /Lås upp"-knappen på förarsidans dörr att låsa upp bilen.

3

Sätt i nyckeln för 2000 Nissan Maxima in tändningen cylindern och snabbt ta bort den. Gör detta sex gånger i snabb följd under loppet av ca 10 sekunder. Vänta på bilens varningsblinkers att blinka, vilket indikerar att du har angett programmeringsläget.
4

Sätt in nyckeln i tändningen igen och vrid den till tillbehör eller "ACC" läge.

5

Tryck på valfri knapp på keyless inresa fob för att synkronisera dem till din 2000 Nissan Maxima. Bilens varningsblinkers blinkar för att bekräfta ihopkopplingen.
6

Stäng av fordonet och ta bort nyckeln ur tändningslåset cylindern. Låsa upp bilen dörrarna med hjälp av "Lås /Lås upp"-knappen på förarsidans dörr. Avsluta programmeringen genom att öppna förarsidan dörren till ditt 2000 Nissan Maxima.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95533.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.