Lägga till en Hitch till en 2003 Jeep Cherokee

Jeep Grand Cherokee är en sport utility vehicle som kombinerar bekvämligheten av en lyxig sedan med nyttan av en lastbil. Samma fordon som tar barnen till skolan under veckan kan användas för att gå utanför logistikfrågor på helgerna. En eftermarknaden tillägg som kan öka nyttan av din Jeep ännu mer är installationen av en dragkrok. En hake kan du ansluta en nyttofordonstrailer, liten husbil eller hyra släpvagn till din Cherokee. Tillverkarna har producerat bolt-on-mottagare-typ missöden som kräver ingen borrning av ditt fordon för installation. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel kniv
Putty eller stålborste
Helper Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Twist ut bultarna som fäster bakre fabriken dragkrok till undersidan av den bakre delen av fordonet med en hylsa och spärrnyckel. Ta bort dragkroken för att ge plats för installation av dragkrok. Spara dragkroken och bultarna för eventuell framtida återanvändning.
2

Ta bort de två bakersta fabriken bultar och brickor på varje sida av fordonet som fäster skidplate till rambalkar med en socket och ratchet skiftnyckel. Avlägsna bulten och brickan på varje sida av skidplate support bar - om din Cherokee är så utrustad - på samma sätt. Spara alla bultar och brickor för montering av dragkrok.
3

Rengör lera, underbeläggning eller andra rester från ramskenorna där skumt ska monteras genom att skrapa bort det med en spackel eller ta bort det med en stålborste.
4

Höj skumt på undersidan av fordonet med dragstången rör vänt den bakre delen av fordonet. Rada upp de tre monteringshålen på varje montering fläns skumt med fabriken hasplåt och support bar bulthål i varje bildruta järnväg. Ha en hjälpare hålla hake i denna position
5

Gänga den ursprungliga släpplåten kvarhållande bultar och brickor genom de två främre fästhål i varje hitch monteringsfläns och in i de gängade hålen i ramen skenor finger- tight.
6

Skjut distanserna som medföljer hitch installationen hårdvaran i springan mellan den bakersta monteringshålet i hitch monteringsflänsen och undersidan av ramen järnväg. Hoppa över detta steg om din Jeep har en sladd bar skivupplaget.
7

Thread bultarna och brickorna som följer med dragkrok installationen hårdvaran i de bakersta fästhål i varje skumt monteringsfläns om du har satt distanser mellan hitch och ramen. Trä de ursprungliga fabriksinställningarna bultar och brickor i de bakersta hålen om ditt fordon har en sladd bar skivupplaget.
8

Ta uttaget som används för att ta bort skumt bultarna från spärrnyckel och placera den på ett vridmoment skiftnyckel. Dra åt alla sex fästen till 65 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87694.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.