Hur man installerar Short Throw Shifters för en 1991 Ford Mustang

Installation av en kort kastlängd shifter i din 1991 Mustang är ungefär samma som att installera en fabrik shifter. Fördelen med en kort kastlängd shifter är förbättringen i hastighet och precision av arbetspasset. På dra remsan fabriken shifter är benägna att orsaka missade växlingar, och i extrema fall det resulterande över-varv av motorn kommer att skada motorn. Om du tänker tävla med dina Mustang ersätter växeln är en bra investering. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Fatta växelspaksknopp ordentligt och vrid den moturs till skruva loss och ta bort den från växelspaken. Använd en liten skruvmejsel för att försiktigt bända upp på konsolen beklädningsdetalj kring övergången stöveln tills den lossnar från konsolen. Skjut övergången stöveln och beklädningsdetalj utanför shifter spaken.
2

bort fyra 10 mm bultar som fäster gummitätningen placerad under uppstart med hjälp av en hylsa, förlängning, och Ratchet. Ta bort shifter bultarna som fäster växelreglaget till transmission med en 10 mm hylsa och spärrskaft. Skjut reglaget uppåt och ut ur transmissionen och konsolen.
3

Installera den nya växeln på transmissionen i omvänd ordning borttagning. Dra åt shifter bultarna till mellan 3 och 7 foot-pounds med en momentnyckel. Justera växelreglaget slutar med en insexnyckel och 10 mm fast nyckel. Följ instruktionerna som medföljer shifter, för shifter tillverkning anpassnings förfarande.
4

ominstallera gummitätningen över shifter och skjut Shift stöveln och beklädningsdetalj på plats. Passa låsklämmorna på shifter kåpa med konsolen. Tryck ordentligt för att knäppa den på plats. Sätt tillbaka shifter knopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87413.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.