Hur man installerar ett bak-TV Monitor för en Van

Installera en TV-monitor som kan ses av dina passagerare i baksätet kan du ta video underhållning med dig på vägen och håller dina passagerare underhöll. Detta är särskilt användbart när du har barn som blir uttråkad under bilturer. Processen för att installera ett bakre TV-skärm i en skåpbil använder vanliga hushåll verktyg och tar mindre än en timme att slutföra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Användning den platt skruvmejsel för att bända under overhead takbelysning att skapa utrymme mellan basen på kupolen ljus och taket. Avlägsna takbelysning från taket när det är löst nog. Koppla bort kablaget från baksidan av takbelysning och tuck trådarna upp i hålet i taket. Du kommer inte längre behöver takbelysning.
2

Håll TV-fäste upp över taket hålet och skär den omgivande headliner med en snickare kniv. Ta bort TV-fäste från taket för att dra undan det skurna området headliner. Dra kablaget från taket hålet och montera den genom tråden spåren i TV-fäste.
3

Håll konsolen upp till taket och borra ett hål i varje hörn av fäste. Använd en borr med en maskin kran borr för att skapa gängade hål som arbetar med fästskruvarna. Fortsätta borra genom konsolen i taket, men inte borra genom taket.
4

Montera fästskruvarna genom borrhålen i fästet och dra dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Anslut kabelstammen i TV. Skjut TV på fästet tills du känner att det klickar på plats. Ge TV en liten dragning för att se till att den sitter fast ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95883.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.